Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hany orszagban engedelyezik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany orszagban engedelyezik a melegek hazzasagat? Europai Union belul orszagok nevet is leirnatok?

Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 11:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
11%

Szodomában és Gomorában.

De ott már olyan züllöttek az emberek, hogy ellátogatni sem érdemes oda, mert elkapnak és megerőszakolnak. Egyik hapek egy oszlopot is meg akart erőszakolni, mert első ránézésre azt gondolta, egy ember.

2015. aug. 7. 11:51
 12/15 anonim ***** válasza:
78%

#12 Én majdnem ugyanezt láttam Pécsett, csak a csávó egy kukát akart megdugni aztán meg jött oda hozzánk, lányokhoz "beszélgetni" :D Gondolom nem kell mondanom, hogy tök részeg volt...

Mondjuk megnéznék egy statisztikát arról, hogy hol van több nemi erőszak; M.o.-n, és tőlünk keletebbre, vagy a #12es által züllöttnek ïtért országokban..

2015. aug. 7. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:

+ Írország.

Nem rég fogatták el ott is.

Jó tudom nem EU tag, de akkor is :D

2015. aug. 7. 17:46
 14/15 anonim ***** válasza:
kanada
2015. aug. 7. 18:35
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es: de, EU tag...
2015. aug. 7. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!