Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapos internetes kapcsolat után lefeküdni?
Figyelt kérdés
A "barátom" külföldi, a neten ismertem meg. Minden nap több órát beszélünk skypeon, mondhatni tényleg szeretem, hisz soha senki nem foglalkozott még velem ennyit. A családjával ellátogatnak Budapestre, és így lenne lehetőségünk találkozni, pár napot együtt tölteni. Mindketten szeretnénk túlesni a szexen, hisz szűzek vagyunk, még én hoztam fel neki a témát is, de a napokban rám jött egy kis félelem... nem is igazán félelem, inkább bizonytalanság. Tényleg szeretem, sose ismertem ilyen kedves srácot. Még csomagot is küldött, édességekkel, ajándékkal.
Én ugyanígy voltam egy szlovák sráccal, egyszer hasonlóképp találkoztunk én is csak csókot szerettem volna az eslő talin, de mikor találkoztunk, úgy éreztem, hogy lehet h várni kellene ezzel a dologgal is, mert túlságosan szerelmesek voltunk. Végül mikor hazaért, megkérdezte, h miért nem csókolóztunk, vagy bármi, és elmondtam neki, h tartogatom a következő talira. ez volt 2013-ban, és azóta se sikerült újra találkozni. Úgyhogy ha tényleg szereted, akkor mindent bele, ne csak smároljatok. Ha mind a ketten szűzek vagytok, akkor pedig szerintem csodás emlék lehet belőle, hogy életed szerelmével vesztetted el a szüzességed, habár lehet, hogy többet nem is találkoztok. Egyszer élünk, és elég kifürkészhetetlen ez az élet, így ki tudja, hogy fogtok e még valaha találkozni.. Oroszország azért nem itt van...
2015. aug. 7. 11:42
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is így érzem, ez egy csodás emlék lehetne, hogy egymásra találtunk, szerelmesek lettünk, eltöltöttünk pár csodás napot, függetlenül attól, hogy később tudunk e valaha találkozni. Azóta beszéltem vele erről, és megnyugtatott, hogy ő is ugyanolyan ideges mint én vagyok :) És persze letisztáztuk, hogy nem úgy megyünk oda, hogy "na akkor ez lesz", hanem ahogy a helyzet hozzá, amihez kedvünk van.
2015. aug. 9. 18:39
13/17 anonim válasza:
Helyes. Azért vedd rá, hogy szopjon rendesen.
2015. aug. 11. 13:31
14/17 anonim válasza:
Az én első szerelmem is hasonló volt egy lengyel fiúval. Csak az épp ellenkezőleg végződött. :P Amúgy kíváncsi leszek a folytatásra! :)
25F m
2015. aug. 12. 01:10
15/17 anonim válasza:
szerintem mindent bele:) ha rendes srác, biztos jó élményeid lesznek vele:) legalább pár napot együtt tudtok tölteni. én ki nem hagynám:) 2 hónap után a szex sem gáz, majd élőben meglátjátok ráindultok-e egymásra:D;)
21, passzív
2015. aug. 18. 22:50
16/17 anonim válasza:
Nalam 1mp-s ismerkedés is sok
2016. febr. 11. 21:11
17/17 anonim válasza:
Azért ne legyünk álszentek! Ha csak egy szimpla szex lesz belőle akkor se fogsz belehalni, van akik egy életen át csak szexkapcsolatot tartanak fenn valakivel... Tehát azon rágódni, hogy lefeküdj-e vele vagy sem szerintem felesleges, mert ha kívánod akkor tedd meg ha nem kívánod akkor meg ne kábítsd se magad se őt, hogy ő a pasid. Ha kell akkor ez egy lépcső ahhoz, hogy TALÁN tovább fejlődjön a kapcsolat. Ami biztos, hogy enélkül NEM fog továbbfejlődni, persze benne van a pakliba hogy utána se lesz folytatás de a világ ilyen, ma a dolgok így működnek ha tetszik ha nem. Ha nem lesz folytatása utána a dolgoknak azért akkor se omolj össze, tíz év múlva amikor túl leszel a századik szexrandin amitől kapcsolatot vártál, majd rájössz, hogy pasi és pasi között sajnos így mennek a dolgok javarészt, hogy előbb nagyon kedves nagyon aranyos nagyon imádnivaló, utána pedig szex és semmi. Nem kell szívbajoskodni és lelkedre venni a dolgokat. Ha valaki tényleg akar akkor majd melletted lesz. Hogy ez ő e vagy valaki más lesz , a sokadik, az majd idővel derül ki de görcsösen soha ne keress senkit ebben a világban mert belefásulsz. Inkább csak élvezd amit dob a gép, más lehetőséged melegként nincs! Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!