Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 2 hónapos internetes kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapos internetes kapcsolat után lefeküdni?

Figyelt kérdés

A "barátom" külföldi, a neten ismertem meg. Minden nap több órát beszélünk skypeon, mondhatni tényleg szeretem, hisz soha senki nem foglalkozott még velem ennyit. A családjával ellátogatnak Budapestre, és így lenne lehetőségünk találkozni, pár napot együtt tölteni. Mindketten szeretnénk túlesni a szexen, hisz szűzek vagyunk, még én hoztam fel neki a témát is, de a napokban rám jött egy kis félelem... nem is igazán félelem, inkább bizonytalanság. Tényleg szeretem, sose ismertem ilyen kedves srácot. Még csomagot is küldött, édességekkel, ajándékkal.

Minden tanácsot megköszönök!:)

18/F

2015. aug. 5. 18:10
1 2
 11/17 anonim válasza:
66%
Én ugyanígy voltam egy szlovák sráccal, egyszer hasonlóképp találkoztunk én is csak csókot szerettem volna az eslő talin, de mikor találkoztunk, úgy éreztem, hogy lehet h várni kellene ezzel a dologgal is, mert túlságosan szerelmesek voltunk. Végül mikor hazaért, megkérdezte, h miért nem csókolóztunk, vagy bármi, és elmondtam neki, h tartogatom a következő talira. ez volt 2013-ban, és azóta se sikerült újra találkozni. Úgyhogy ha tényleg szereted, akkor mindent bele, ne csak smároljatok. Ha mind a ketten szűzek vagytok, akkor pedig szerintem csodás emlék lehet belőle, hogy életed szerelmével vesztetted el a szüzességed, habár lehet, hogy többet nem is találkoztok. Egyszer élünk, és elég kifürkészhetetlen ez az élet, így ki tudja, hogy fogtok e még valaha találkozni.. Oroszország azért nem itt van...
2015. aug. 7. 11:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is így érzem, ez egy csodás emlék lehetne, hogy egymásra találtunk, szerelmesek lettünk, eltöltöttünk pár csodás napot, függetlenül attól, hogy később tudunk e valaha találkozni. Azóta beszéltem vele erről, és megnyugtatott, hogy ő is ugyanolyan ideges mint én vagyok :) És persze letisztáztuk, hogy nem úgy megyünk oda, hogy "na akkor ez lesz", hanem ahogy a helyzet hozzá, amihez kedvünk van.
2015. aug. 9. 18:39
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Helyes. Azért vedd rá, hogy szopjon rendesen.
2015. aug. 11. 13:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Az én első szerelmem is hasonló volt egy lengyel fiúval. Csak az épp ellenkezőleg végződött. :P Amúgy kíváncsi leszek a folytatásra! :)

25F m

2015. aug. 12. 01:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mindent bele:) ha rendes srác, biztos jó élményeid lesznek vele:) legalább pár napot együtt tudtok tölteni. én ki nem hagynám:) 2 hónap után a szex sem gáz, majd élőben meglátjátok ráindultok-e egymásra:D;)

21, passzív

2015. aug. 18. 22:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Nalam 1mp-s ismerkedés is sok
2016. febr. 11. 21:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne legyünk álszentek! Ha csak egy szimpla szex lesz belőle akkor se fogsz belehalni, van akik egy életen át csak szexkapcsolatot tartanak fenn valakivel... Tehát azon rágódni, hogy lefeküdj-e vele vagy sem szerintem felesleges, mert ha kívánod akkor tedd meg ha nem kívánod akkor meg ne kábítsd se magad se őt, hogy ő a pasid. Ha kell akkor ez egy lépcső ahhoz, hogy TALÁN tovább fejlődjön a kapcsolat. Ami biztos, hogy enélkül NEM fog továbbfejlődni, persze benne van a pakliba hogy utána se lesz folytatás de a világ ilyen, ma a dolgok így működnek ha tetszik ha nem. Ha nem lesz folytatása utána a dolgoknak azért akkor se omolj össze, tíz év múlva amikor túl leszel a századik szexrandin amitől kapcsolatot vártál, majd rájössz, hogy pasi és pasi között sajnos így mennek a dolgok javarészt, hogy előbb nagyon kedves nagyon aranyos nagyon imádnivaló, utána pedig szex és semmi. Nem kell szívbajoskodni és lelkedre venni a dolgokat. Ha valaki tényleg akar akkor majd melletted lesz. Hogy ez ő e vagy valaki más lesz , a sokadik, az majd idővel derül ki de görcsösen soha ne keress senkit ebben a világban mert belefásulsz. Inkább csak élvezd amit dob a gép, más lehetőséged melegként nincs! Sok sikert!
2016. jún. 3. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!