Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex gumi nélkül monogám kapcsolatban?
a barátom már nagyon szeretne a szex anális részére rátérni, én meg kicsit tartok tőle, mert egyrészt ő az első nekem, másrészt gumi nélkül szeretné csinálni. Nem tudom mennyire veszélyes, és kockázatos gumi nélkül, ha mindketten egészségesek vagyunk és csak együtt szexelünk.
19f passzív
7-es!
A tripper elég ritkán nem okoz tünetet. A bélben pont, hogy elég durva bélgyulladást okoz, ami nagyon fájdalmas és kellemetlen. Húgycsőben is elég szép gyulladást okoz. Ha torokban van a tripper, akkor a leginkább veszélyes, mert senki nem gondol rá, hogy trippertől gyulladt be a mandula.
A bélben valóban vannak normálisan ott lévő baktériumok, amik okozhatnak gondot, ha mondjuk nem megfelelő a síkosítás és hámsérülés keletkezik. Amit írtam korábban is, megfelelő higiénia, odafigyelés és nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!