Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, pasik! Amikor maszturbáltok, sok előváladékotok szokott lenni? Soktátok a rudat izgatni vele? Le szoktátok nyalni?
Figyelt kérdés
2015. júl. 24. 22:40
22/31 anonim válasza:
nem nagyon van,csak 1 kevéske szerencsére,engem picit zavar :D
23/31 anonim válasza:
előző válaszoló:még annyit hogy a sajátomat sose nyalom meg,csak más férfiasságát,illetve más spermáját nyalom le
24/31 anonim válasza:
ha sokáig izgatom sok jön olyan átlátszó és van hogy lenyalom vagy elkenem a makkomon 20 f
25/31 anonim válasza:
Nekem az előváladék nem sok, gyakran észre sem veszem, illetve körülmetéltség miatt többnyire használok rá valamit. Viszont az élvezéskor nagyon nagyot ejakulálok, még másodszorra is.
30/F
26/31 anonim válasza:
Nyalogatjátok az ondótokat, nektek mi a fene bajotok van úristen :D nem hogy inkább csajt nyalogatnátok...
27/31 anonim válasza:
Nem figyelted a kategóriát! MELEG kategória!
Van, hogy elkenem, de inkább lenyelem. A spermát szintén, ha recskázok.
28/31 anonim válasza:
Sok szokott jönni. Számba is jut belőle
29/31 anonim válasza:
26-nak igaza van, nem is hiszem el,hogy ilyen létezik :"""D 20/L
30/31 anonim válasza:
Jaaa, bocsika :D Kategóriát én se figyeltem. Ez esetben áldásom az ondónyalogatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!