Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg lenne? [tobbi lent]

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg lenne? [tobbi lent]

Figyelt kérdés

Van egy fiatal srác akivel megismerkedtem. Melegnek vallja magát, nem volt lánnyal se, fiúval sem. Elég tapasztalatlan szegényke. Beszélgettünk, és kérdezgette hogy a szex hogy működik a melegeknél stb...El meséltem ezt az alul felül szerepet, és kérdezte ezt az óvszer használatot, meg hogy kell-e felkészülni előtte. Ugye elmondtam mit hogy szokás. Ettől láthatóan megijedt szerintem, és mondta hogy "fúj", meg végig nagyon ellene volt, és taszította ezt a dolog, hogy hogyan működnek a dolgok.

Szerintetek meleg és fél az egésztől (esetleg új neki az egész történet), vagy nem az és csak össze van zavarodva?

Mert szerintem egy meleg/biszex tudja hogy ez van, és hát nyilván ez a dolog vonzza egy fiúval, de ő ennek hallatán még sem volt feldobva. Én is voltam "kezdő" (új), de még sem fújjoltam és taszított, maximum fura volt, de vonzott biszexuálisként már akkor is...

Megmondom őszintén meglepődtem, hogy meleg mert egy elég heteros, fiatal, jóképű és sportos fiúról van szó, inkább biszexuálisnak hittem, de mindegy...

2015. júl. 17. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
ezek alapján nem mondanám melegnek, esetleg tudsz róla privátban küldeni egy képet?
2015. júl. 17. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy csak kíváncsi és elvette a kedvét a valóság...
2015. júl. 17. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Engem is érdekel pár dolog amit kipróbálnék egy másik sráccal, de a szex engem is taszít. Lehet hogy csak kíváncsi pár dologra. Lehet, hogy nem találja még a helyét a világban.
2015. júl. 17. 13:43
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Két fő társadalmi butaságon, hazugságon alapszik a történet.

Az egyik, hogy teljesen különböző eredetű problémával rendelkező emberek vannak bedobva egy sutba: vagyis melegnek címkézve. Homo- v biszexuális férfiak; genderqueerek: akiknek nem az orientációjuk, hanem a saját működésük tér el a többiekétől; és pszichológiai értelemben transzneműek, akikből persze szintén 10-ből 9 inkább melegnek mondja magát, mert az kevésbé hangzik elfogadhatatlanul. Most mondanom sem kell, hogy az utóbbi két csoportra nem feltétlen vonatkozik a férfi-férfi szex kívánalma, de az első csoportra sem mindenképp.

Másik probléma, hogy a vonzalom az nem egyféle dolog. Többféle vonzalom van, és ezek simán szét lehetnek csúszva egy adott embernél. Mondok párat: van a fizikai vonzalom, amikor bizonyos testalkatú emberek látványára felizgulsz. Nő, férfi, kövér, sovány, kinek mi... Aztán van az esztétikai vonzalom, hogy mi tetszik: szép az arca, hosszú a haja, mit tudom én. Aztán van érzelmi vonzalom: szerelmes vagyok ebbe az emberbe, olyan kedves velem, akarom őt, stb...

És milyen, amikor szét van ez csúszva? Mondok egy gyakori példát. Vonzódik a hapsi a férfiakhoz, egy jobb felsőtesttől már áll a cerkája, na de közben a férfiak neki szőrösek, fejre undorítóak, megjelenésre, viselkedésre taszítóak, inkább a nők tetszenek neki, azok szebbek, finomabbak, és érzelmileg is ők passzolnak hozzá. Vagy fordítva, vagy akárhogy. Millió féle példa van. Nem mindenki olyan, hogy 100%-ban vonzódik valamely nemhez szőröstül-bőröstül. Csak bizonyos tekintetben. Sokan vannak így. És ez nem biszexualitás, hanem olyan szexualitás, amire egy büdös szót nem talált még ki senki, pedig enélkül nem lehet helyén kezelni a valóságot, csak mellébeszélni, és úszni a zavarosban.

Aztán ha valaki nem 100% férfi, nem biztos, hogy magától kipattanna a fejéből, hogy bárhová is tenni kéne a ceruzáját. Másról is szólhat az élet.

Aztán ne feledjük, hogy a társadalom komoly hányada aszexuális. Hány meg hány ember van, aki előtt elmegy az utcán ilyen-olyan-amolyan bomba jó testű akárki, és semmi nem történik. Semmi. Másoknak ilyenkor ugye kényszerük van, hogy irányba forgassák a fejüket. Nekik viszont csak akkor kezd el vizesedni a bugyogó - akkor is érzelmi okokból, ha már az illető bemutatkozott, sőt már a nyolcadik virágcsokrot hozza...

Szóval a sok szövegem lényege, hogy nem igaz, hogy csak kétféle ember van: a heteró mintacsalád, meg akik dugdossák egymásba a ceruzájukat. Most ebbe a kettősségbe vannak belekényszerítve az útjukat kereső fiatalok, de ezt is meg kéne már haladni, mert a melegre cédulázottak komoly hányadának egyik sem igénye.

Valószínű, hogy ebbe a hányadba sikerült belefutnod az illetővel kapcsolatban. Ha neki "fúj", akkor nem szükséges a technikákat magyarázni, hanem hagyni kell szabadon, hogy végiggondolhassa, mi az, ami neki a jó, és tényleg neki belülről fakad, nem csak a kanok örömére. Lehet, hogy ki bírna találni magától is valami olyan "akármit", ami neki örömet okoz. Nem csak ceruzából áll az ember. Hagyni kéne mindenkit szabadon gondolkozni róla, mi a valóban jó neki, elég volt abból, hogy "mert a többi úgy csinálja". Az a többi.

"nyilván ez a dolog vonzza egy fiúval" ??? Nem, van akit teljesen más vonz egy fiúban. Ez meg nem. Lehet, hogy valami olyan vonzza, amit én, vagy te, vagy más el sem tudunk képzelni. Egy nőt is például TELJESEN MÁS vonz egy férfiban, mint egy meleget. És a melegek is helytelenül vannak egy csoportba bevágva, semmi köze XY és YZ problémája eredetének egymáshoz.

Meleg-e? Ez mindössze attól függ, ki hogy akarja definiálni a dolgokat. Az biztos, hogy másféle kategóriába tartozik, mint pl. Te vagy sokan, akiket ismersz.

2015. júl. 17. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Simán lehet meleg, ha a fiúk tetszenek neki. Nem minden melegnek jön be az anál, de attól még ugyanúgy melegek.
2015. júl. 17. 17:04
 6/7 anonim ***** válasza:

ahogy a lányokat úgy a fiúkat is taszithat az análsex.

és persze ez első(?) hallásra ami azért fura lenne,lehet rémisztő.

2015. júl. 18. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
engem se vonz az anal. egyáltalán. fuj. mégis meleg vagyok tudom :DD
2015. júl. 20. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!