Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményed a munkahelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed a munkahelyi HOMOFÓBIÁRÓL?

Figyelt kérdés

Egy gyárban robotolok,nem kedvtelésből,fiatal,22 éves srác vagyok,csak a pénzt gyűjtöm,hogy el tudjam végezni azt,amit szeretnék. Nem is ez a lényeg,csak én úgy gondoltam,hogy bemegyek,elvégzem a dolgom naponta,majd hazajövök.

Nos nem gondoltam volna,hogy találkozom a munkahelyi homofóbiával.

Tegnap hallottam egy nőt,tőlem 3 méterre beszélt ki engem,hogy biztosan homokos vagyok,mert ahogy álltam a gép előtt,meg ahogy beletúrtam a hajamba. Nos valóban meleg vagyok,de hogy ennyiből valaki ezt gondolja a másikról... Szóval az,hogy bejárok naponta elvégezni a dolgom,és nem érdekel igazán senki,és semmi,nem igazán jött be. Nem szeretem a homofóbokat,így ezután ,lehet gyerekesnek hangzik,de csakazért is felvettem azt a stílust,amit a lányos melegek csinálnak. Elkezdtem előtte úgy járkálni,mégjobban beletúrtam a hajamba,stb.

Ahogy nézett rám.... hát idegestő volt,de közben belül gúnyosan mosolyogtam,és néha felé is eleresztettem egy mosolyt,mert tudtam,hogy idegesíti. Gyerekesen viselkedtem ? Szerintem nem. Mit tud tenni,ha homokos vagyok ? nem tud semmit ellene tenni,egy egyszerű nyali-fali alkalmazott csak. :D

2015. júl. 16. 19:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyerekes húzás volt. Sajnos a homofóbia igencsak jelen van országunkban. Azzal, ha b*zisan viselkedsz, azzal csak olajat teszel a tűzre, s épp az ellenkező hatást éred el. Attól, hogy melegek vagyunk, még élhetünk és viselkedhetünk normálisan: ha fiú vagyok (akár heteróként akár melegként), akkor fiúsan viselkedjek.
2015. júl. 19. 16:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Homofóbiával minden munkahelyen fogsz találkozni, úgyhogy jobb, ha hozzászoksz, hogy a hátad mögött összesúgnak (főleg, ha látszik rajtad, hogy meleg vagy). Ezzel nem nagyon tudsz semmit sem csinálni. Amúgy nem tudom, hogy a te konkrét esetedben rosszindulatú volt-e a dolog vagy sem, de nálunk is van pl. egy meleg kolléga, és nyilván ő is ki van beszélve a háta mögött (de az összes heteró is, szóval ez nem homofóbia)... Viszont soha senki nem mondott róla semmi rosszat emiatt, inkább csak viccelődni szoktak. Pl. volt egy pasi kolléga bemászott a meleg kolléga asztala alá felszedni valami leesett papírt, és a valaki beszólt, hogy hát ha most itt lenne a meleg kolléga, biztos nagyon örülne, hogy egy térdeplő férfit talál az asztala alatt. :P Szóval ilyen hülyeségeket szoktak mondani, de nem rosszindulatból. Viszont ha téged pl. az ilyenek is sértenek, akkor nehéz dolgod lesz a jövőben, mert nem fogsz találni egy olyan munkahelyet sem, ahol ne lennél kibeszélve (akár a hátad mögött, akár szemtől-szembe).
2015. júl. 20. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!