Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a munkahelyi HOMOFÓBIÁRÓL?
Egy gyárban robotolok,nem kedvtelésből,fiatal,22 éves srác vagyok,csak a pénzt gyűjtöm,hogy el tudjam végezni azt,amit szeretnék. Nem is ez a lényeg,csak én úgy gondoltam,hogy bemegyek,elvégzem a dolgom naponta,majd hazajövök.
Nos nem gondoltam volna,hogy találkozom a munkahelyi homofóbiával.
Tegnap hallottam egy nőt,tőlem 3 méterre beszélt ki engem,hogy biztosan homokos vagyok,mert ahogy álltam a gép előtt,meg ahogy beletúrtam a hajamba. Nos valóban meleg vagyok,de hogy ennyiből valaki ezt gondolja a másikról... Szóval az,hogy bejárok naponta elvégezni a dolgom,és nem érdekel igazán senki,és semmi,nem igazán jött be. Nem szeretem a homofóbokat,így ezután ,lehet gyerekesnek hangzik,de csakazért is felvettem azt a stílust,amit a lányos melegek csinálnak. Elkezdtem előtte úgy járkálni,mégjobban beletúrtam a hajamba,stb.
Ahogy nézett rám.... hát idegestő volt,de közben belül gúnyosan mosolyogtam,és néha felé is eleresztettem egy mosolyt,mert tudtam,hogy idegesíti. Gyerekesen viselkedtem ? Szerintem nem. Mit tud tenni,ha homokos vagyok ? nem tud semmit ellene tenni,egy egyszerű nyali-fali alkalmazott csak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!