Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha engem nem vonzanak a nagy mellek, akkor lehet, hogy meleg vagyok?
A női mellek nagysága csupán ízlés kérdése és nem a nemi hovatartozásé.
Az én párom sem ugrál kifejezetten a nagy mellekért, nekem sincs nagy mellem, mégis jó neki és nem meleg, nagyon nem!:)
Amennyiben viszont izgulsz a férfiakra, akkor igen, van benned némi hajlam...Ha a nők abszolút nem vonzanak, viszont a férfiak igen, hát akkor megvan a kérdésedre a válasz!
Akkor vagy meleg, ha a férfiakhoz vonzódsz, nem a nőkhöz. Ha csak simán a nagy mellek nem jönnek be, attól még te lehetsz heteró, legfeljebb kicsit eltérő ízlésű.
*Thomasina*
én leszbikus vagyok de egyáltalán nem vonzódom úgy a női mellekhez, nem izgatnak föl.
Persze szép meg minden, de nekem nem erotikus a női mell, a kéz vagy a comb annál inkább.
Van ilyen.
ez az európai kultúrkörben van csak ennyire kiélezve, egy csomó más kultúrában felnőtt ember mondja, hogy az európaiak milyen infantilisek hogy így rá vannak pörögve a mellekre.
japánban a nyak volt az, ami erotikusnak számított pl, Indiában a váll...
meg egyébként is, nem lehet ilyne élesen elkülöníteni, hogy ez női az meg férfi testrész, vannak nők pénisszel, vannak férfiak mellekkel, szóval van mindenféle test, a nem ezen múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!