Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiuk! Ti mennyire vagytok szegyenlosek? Pl elkuldenete k egy kepet afarkatokrol egy idegennek?
Figyelt kérdés
nagyon kivancsi lennek hogy hanyan kuldenek el nekem privibe...vagy arra hogy hanyan vagytok szegyenlosek...2015. júl. 12. 21:31
1/14 anonim válasza:
Attól függ, mire kell a kép, kor, nem...
2/14 anonim válasza:
simán elküldöm amikor van rá lehetőségem(idő) de nem terjesztésre.
3/14 anonim válasza:
Én semmilyen szempontból sem vagyok szégyenlős 16f
4/14 anonim válasza:
Miért ne küldeném? Csak egy farok.
5/14 anonim válasza:
persze, el, csak viszonozza az illető
8/14 anonim válasza:
Én egyáltalán nem vagyok szégyellős. De nem küldözgetek képeket a farkamról.. Mert mi a fenének? :D
9/14 anonim válasza:
Nekem nem okozna gondot, nekem is küldhet, aki akar.
21/f
10/14 anonim válasza:
Én ha ismerkedek mindig első nap már képet küldözgetek :D Ha pedig a másik fél viszonozza akkor tudom mire lehet számítani később. Jöhet ide is ha gondoljátok ;) 18f aktív
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!