Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, csak én komplikálom túl a szüzességemet?
Szóval 22 éves srác vagyok,és még szűz. Eddig csak orál kalandjaim voltak,de sose éreztem,hogy bármelyikkel is az igazi lett volna,ha megdug,és ott helyben sem,így mindig csak az orálig jutottunk.
Persze folyton kamuzok,hogy voltam már sráccal 2-3*, mert nem akarom,hogy ezen röhögjenek akárcsak magukban,hogy még ennyi idősen szűz vagyok.
Nektek milyen volt az első,mikor belétek hatoltak ? Futó kaland volt,vagy ismertétek az illetőt ? És csak én találok nehezen olyat,aki erre az első alkalomra elfogadható lenne ?
Akikkel eddig taliztam mind helyesnek mondott,és valóban nem vagyok csúnya srác,ugyanakkor lehet,hogy én komplikálom túl ?
1
Na akkor most én kérdezem tőled. MIvan ? Fejtsd ki az okfejtésed ,had röhögjek igy hajnalban :D
Én is meleg srác vagyok 21 de szerintem ilyen nincs tényleg hogy szüzesség. Mármint itt.
Nagyon sok meleg nem is análozik. Szóval attól hogy még nem csináltad nem vagy kevesebb, de ha csináltad volna se lennél több.
2 éve "vesztettem el a szüzességem" passzívként, már amennyire azt egy fiú el tudja veszíteni (szerintem el tudja, erkölcsi/ lelki értelemben). Eleinte én is ódzkodtam tőle, ahogy te, de aztán találtam valakit akivel biztonságban éreztem magam és megtörtént.
Szerintem nem érdemes olyannak átadni magad, akivel érzed hogy valami nem stimmel. Élvezetes dolog az anál, de csak a megfelelő partnerrel. Egyébként meg nem létszükséglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!