Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegfelvonulást tekintve a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegfelvonulást tekintve a melegek két táborra oszthatók. Az egyik akik kimennek és mutogatják magukat, a másik tábor pedig otthon marad csendben, elítéli a felvonulást és a magamutogatók miatt szégyelli magát. Melyik táborban vannak többen?

Figyelt kérdés

2015. júl. 4. 13:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem megyek el a felvonulásra,

ugyanakkor nem ítélem el (nem vagyok bíró), és nem szégyenkezek.

2015. júl. 7. 16:57
 12/13 anonim válasza:
82%
Szerintem undorító amit sokan művelnek ott.. Rendben, hogy melegek de szerintem annak nem kéne világgá kürtölnie.. Nincs bajom a normális melegekkel. De ami itt pesten megy. Érdekes én nem láthatom a dohány boltot belülről mert jajj még nem vagyok 18, de 10 meztelen faszit aki lóbálja a himbálóját meg egy 5 éves is láthatja. Szerintem ezt mindenkinek a saját portáján kéne elintézni. Ezt akkor tudnám elképzelni ha valami tüntetés szerű lenne és nem az amit most művelnek. Ha ténylegesen normálisan tennének a jogaikért és nem a sok divatb#zi lobálná a farkát meg gumiruhában járkálnának akkor azt mondanám oké..
2015. aug. 20. 04:36
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

"Érdekes én nem láthatom a dohány boltot belülről mert jajj még nem vagyok 18"

Akkor úgy tűnik, rossz témakörben vagy, kisember :)

Ha nem dugnának orrba-szájba heterok konkrétan MINDEN filmben, akkor még meg is érteném, hogy sokan megbotránkoznak az évi 1, meglehetősen kis területre bezsúfolt felvonuláson...

2015. aug. 20. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!