Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit jelképez a színes, csíkos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelképez a színes, csíkos profilkép facebookon?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a melegek elfogadásához van köze, de pontosan mit jelent? És hogy kell ezt beállítani?
2015. jún. 30. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Azt jelenti, hogy egyetértesz az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága törvényessé tette a melegházasságot. A fb-on lehet beállítani, de h hogyan, azt pontosan nem tudom.
2015. jún. 30. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Amerikában engedélyezték a melegek házasságát..
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
helyesbítek: ... egyetértesz, hogy..
 4/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor is kirakhatom, ha heteró vagyok, de támogatom a melegek házasságát?
2015. jún. 30. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Itt tudod szvárványosítani magadat:

[link]

De lassan lecseng. Kb. ez a hét erről fog szólni és jövő héten kikopnak a szivárványos profilképek.

2015. jún. 30. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kirakhatod, nem fogják azt hinni, hogy meleg vagy.

De készülj fel egy rakás homofób támadására, esetleg pár ismerősöd törölni fog, stb.

2015. jún. 30. 14:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Szerintem kiteszem, és ha valaki emiatt kitöröl az ismerősei közül, az igazán szánalmas. Engem nem érdekel, ha valaki elítél ezért, túl fogom élni, ha valamennyivel csökken az ismerőseim száma facebookon. Mondjuk, az egy kicsit zavar, hogy ez is egy divat lett most, és szerintem sokan azt sem tudják, hogy mit jelent, de azért kirakják, aztán egy hét múlva elfelejtik az egészet. De szerintem átváltom a profilképemet, akkor legalább megtudom, hogy kik azok az ismerőseim, akik annyira előítéletesek, hogy rossz szemmel néznek rám emiatt.
2015. jún. 30. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Na ja, szanálni nem rossz. :D
2015. jún. 30. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!