Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nektek mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mi a véleményetek a pride-ról?

Figyelt kérdés
Én, mint egy meleg srác totálisan ellene vagyok. Nem mint a felvonulásnak, emrt rendben, legyen, mutassuk meg, hogy vagyunk, hanem maga, a megvalósítás az, ami számomra taszító. Nektek mi a kifejtett véleményetek?
2015. jún. 29. 23:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
Konkrétan az, hogy nincs bajom a melegekkel, de húzzák csak meg magukat és ne vonulgassanak az utcára, mert senkit nem érdekel.
2015. jún. 29. 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Mint hetero... Szar az egész mert nincs értelme. Akik utalnak titeket azok max megdobalnak, akik nem azokat meg nem érdekli. Több értelme lenne mondjuk kibérelni egy campinget és ott programokat csinálni....

U.i: akiknek baja van ezzel annak azért van mert

1) hívő (mint en, es a biblia tiltja, csak van annyi esze h ezt nem érezteti azzal h kövekkel dobálja őket)

És bocsi a szóhasználatert, egész nap dolgoztam este van szval sry

2) bunkó.

2015. jún. 29. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:
17%
Örülök neki, hogy vannak normális melegek. A pride egyáltalán nem arról szól, mint amit sokan gondolnak... Csak egy hangulatkeltő, provokáció, aminek semmi értelme. A rendőrséggel veretném szét, ha én vezetném az országot.
2015. jún. 29. 23:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy ebből itt még vita lesz.
2015. jún. 29. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
A homoszexualitással nincs bajom, viszont az felhúz, hogy ennyire idealizálni kell egy szexuális identitást. Felőlem házasodhatnak a melegek, élhetnek együtt, de ne tegyenek már úgy, mintha nekünk ezért tisztelnünk kéne őket. A szexuális vonzalom az egy magától berögzülő dolog, a melegek sem akartak eredendően melegek lenni, csak rájöttek, hogy a saját nemükhöz vonzódnak.
2015. jún. 29. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ég világon semmi.
2015. jún. 29. 23:19
 7/11 anonim ***** válasza:
64%
Meleg vagyok és soha nem vennék részt a vonuláson. Gusztustalan. Nem ítélem el azt sem, aki elmegy és naivan hisz abban, hogy ezzel hozzájárul a homoszexualitás társadalmi elfogadásának javításához. Magamutogatás és provokáció.
2015. jún. 29. 23:19
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Az a baj, hogy nekem nem az jut róla eszembe, hogy egy felvonulás zenére, kézen fogva, vidáman és kulturáltan egy szép napon. Inkább az, hogy ott férfiak tangában, bőrszerelésben, mindenféle jelmezben, de közben félpucéran egymás fenekét ütve vonaglanak, mintha csak őrültek lennének. És ebből rögtön általános vélemény fogalmazódik meg, amivel aztán pont az ellenkezőjét valósítják meg.

Kissé provokálónak találom ezt a felvonulást, mintha nekünk büszkének kéne lennünk rájuk, hogy ők mások. Ha a négy fal között csinálnák, amit akarnak, felőlem aztán semmi ellenvéleménnyel nem találkoznának.

2015. jún. 29. 23:33
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
Hetero vagyok, és osztom a véleményed kérdező. Szerintem sincs gond önmagával az alapötlettel, de sokszor átesnek ezeken a pride-okon a ló túloldalára.
2015. jún. 29. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:
76%
én olyan magasról szarok az egészre, hogy ide is csak ennyit írok :)
2015. jún. 30. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!