Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várható e szerintetek hogy itthon legalizálják a melegházasságot pár éven belül?
1: 8-as nem értem mi közünk lenne ehhez.
2: egy gyereknek mennyivel jobb egy kisgyereknek, ha szónélkül elszakítják a szüleitől és idegeneknek adják. Ugyan mondjátok meg egyáltalán mi a jobb egy gyermeknek? Ha két azonos nemű neveli SZERETETBEN, vagy egy olyan "normális" család ahol ne adj Isten az egyik szülő, alkoholista, vagy agresszív, ahol verik a gyereket,esteleg más úton bántalmazzák?
Nem tartom valószínűnek, hogy 5 éven belül legalizálják.
A kormányok rövidtávú hatalommaximalizálásban gondolkoznak, s míg több szavazatra számíthatnak az ilyen (ijen :D) globus01-féle írástudatlan szavazó"polgároktól", mint a házasodni vágyó melegektől, addig nem lesz itt melegházasság.
Sajnos szerintem nem.
Magyarországon borzalmas, mennyire sok a gyűlölködő, így nem csoda, hogy jó sok a homofób is. :c
Költözzetek.
A gyereknek is jobb, ha ott nő föl, olyan helyen ahol lesz lehetősége boldogan élni. Ott majd talál új barátokat.
1. Nem hiszem, hogy az alapján kellene BÁRKINEK is a magyarságát megítélni, hogy milyen nemhez vonzódik.
2. Téma beli tudatlanságod alá támasztja, hogy a "b...zi" és a "meleg" neked ugyan azt jelenti. Sok meleg, többek között én és a párom is nem gondoljuk, hogy a Pride megfelelő módon mutatja be a homoszexualitást. Csak sztereotípiákat támaszt, amiket azok az emberek, akik gyűlölködnek a téma ismerete nélkül elhisznek, és ez rögzül bennük. Rengeteg meleg párt fel sem ismernél, ha elmennének melleted az utcán. Demonstrációra szükség van, igen, de véleményem,szerint nem pucéran/félpucéran vonulva a városban. Még MELEGKÉNT SEM örülnék ha a lányom ilyet látna.
3. Elszomorít, és elkeserít a gyűlölködés amiért szexuálisorientációm miatt nem vagyok "elég magyar" vagy egyáltalán ember.
4. Betegség lenne? Születési "baleset"? Nem tudom és nem érdekel. Ilyenek vagyunk. Kész.
Én a helyetekben mennék. Mi is szeretnénk a párommal az USA-ba menni de még egyelőre nem tartunk ott. Ha ti megtehetitek most akkor szerintem nincs mire várni. Gondolj a lányodra. Ott sokkal jobb élete lesz mint itt. Nem közösítik ki a szülei miatt. Jobb oktatás, jobb álláslehetőségek. Itt magyarországon annyi buta ostoba gyűlölködő van hogy minden sarkon lehet találkozni egyel. A normális értelmes emberek amúgy is mennek külföldre innét tömegével. Mi körübelül 2-3 év múlva leszünk abban a helyzetben hogy le lépjünk innét. Addig meg kibírjuk.
Itt úgysem marad más majd mint a korrupt politikusok, a végtelenül sötét gyűlölködők, meg az újonan érkezett bevándorlók. Maradjanak csak itt és zabálják fel egymást.
Kérdésem ugyan az: nem lesz e attól mentáisan sérült a gyerek, ha "normális" családban nő fel, de mondjuk az egyik szülője alkoholista, vagy esetleg naponta megverik?
Ezeknek a "normális" szülőknek mennyivel van több joguk a gyerekneveléshez, mint egy olyan melegpárnak aki szeretné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!