Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, legfőbbképp tinik! Ti odavagytok Kylie Minogue-ért ugyanúgy, mint Madonnáért vagy Gagáért? Szeretitek? Mit gondoltok róla?
nagy little monster vagyok :D imádom Gagát :D
a másik két nőszemély zenéit is szeretem...mekkora slágereik voltak. én rádión nőttem fel és mindig őket nyomatták. Madonna új zenéi se rosszak.
en kimondottan szeretem Madonnat es Gagat :)
bejön a stilus...es az ember is :)
egy leszbi :)
Én sem szeretem őket, bár én inkább klasszikus zenét meg jazz-t szoktam hallgatni, meg úgy általánosságban minden jöhet.
17/ meleg f
Sziasztok! Nekem Kylieval és Madonnával nincs különösebb bajom, Gagát nem annyira szeretem, de pl. Justin Biebert se tudnám utalni, frocsogni rá és dislike-olni a videóit, mert belegondolok, hogy rengeteg munka van egy számban+más meg szereti, amit tiszteletben tartok. Nekem leginkább az alternatív rock, indie pop jön be(Coldplay, Imagine Dragons, Keane, The xx) de szeretem a punkot(Paramore, Greenday, Killers) és az indie folk ill. a Soul is bejon(Ed Sheeran, David Gray, Adele). A metált is imádom(Slipknot, Linkin Park, Avenged Sevenfold). De nagyjából minden zenét tudok értékelni
15,f/meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!