Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl aggódom?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy gimis fiúval. Én 25 vok. Volt szex is és tök oda volt értem, hogy helyes vagyok, stb. Ma 4-re beszéltük meg az ismétlést, de nem érem el telefonon és a facebookon se, pedig volt 1 órája belépve. Lehet mégse volt ok neki a dolog? Olyan jó lenne egy fix szexhaver, de most ő is úgy tűnik komolytalan:(2015. jún. 25. 15:35
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és reggel még írt, igaz akkor is csak egy mosolyt.
2015. jún. 25. 15:36
2/5 Rebellious Dead Lady válasza:
Szerintem több, mint valószínű, hogy csak egy kalandra kellettél neki. A helyes vagy, meg az ilyen nyálas duma csak azért van, hogy minél előbb lefektessen. Ha bűnronda lennél, akkor is ezt mondaná. Mindig minden nőre ezeket mondják, mielőtt lefektetnék.
Csak rámondta az ismétlést, csak azért, hogy azt hidd, hogy nem vagy kihasználva.
Persze ez csak az én véleményem. :P
3/5 Noren1989 válasza:
Hát ő is adott magának egy lehetőséget, meg te is. Lépj tovább, sok gimis fiú van még...Nem vagy esetleg tanárnéni?
25/F nem gimnazista ;)
4/5 anonim válasza:
Utolsó, nézd meg a kategóriát. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Hát ha van passzív srác aki komolyan benne lenne remek lenne, de amúgy előkerült most. Bár félek kicsit hü.yét csináltam magamból :D
2015. jún. 25. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!