Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új aktív fiúm elvárja hogy csupaszra gyantáztassam a lábam, de amikor én is arra kértem, azt mondta hogy ő nem teszi, mert ő a férfi a kapcsolatunkban. Szerintetek ez rendben van? 19/f
Ha csak a szexért van, akkor mérlegelj hogy melyik fontosabb, mert nem fog engedni a kérésednek: az önállóságod vagy a kellemes együtt töltött éjszakák.
Ha igazi párkapcsolatról lenne szó, akkor én a helyedben úgy otthagynám mint a pinty. A szőr nem nagy ügy, ha a páromnak simán tetszenék akkor leszedném, de nem tűröm hogy nőként kezeljenek, az tuti.
nemtudom mi a gorcsnek kell bantani szegeny gyereket, pont hogy ti vagytok az ocska beteg s eggfejek b.sszus -.-
kerdezo, tedd azt amit te latsz jonak, en is voltam ebben a szőrös helyzetben bar en kapcsolatban (ott is szerepet jatszott a jo test :P) kijelentettem h nekem nem fogja megnondani h hogy eljek, nehezen eel is fogadta.
mondjuk ez tavaly volt tobb mint 1 eve, azota mar alapjaraton szortelenitek ha oszinte akarok lenni :)
19/f power bottom
Te divatból vagy homokos vagy ténylegesen? Eléggé alárendeltnek tűnsz, sőt inkább alja ember vagy. Az ilyet valahogy nem tudom emberként kezelni, inkább a féreg kategória.
Én ismerek sok homokost, de egyik sem ilyen kis giliszta mint te. Normális jófej emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!