Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom izgatónak azt, ha egyszer vki szolgaként kezelne?
Másoknak is van ilyen vágyuk, sőt, szerintem a többségnek van. Persze van, akinek nagyon enyhe, másnak meg nagyon durva, de tényleg sokaknak van.
Nem valószínű, hogy el fog múlni. Esetleg gyengül vagy erősödik. :)
Engem az izgat, hogy egy nálam kisebb lánnyal birkózzak, és legyőzzön engem. Ha nem tud, akkor fordítva is jó. :-)
Egy hete kerestem egy lányt, akit meg lehetett erre kérni, és porig alázott a szőnyegen. Valamivel kisebb nálam, bár azt hittem, hogy nagyobb lesz a különbség méretben. Nevet nem írok privátban sem, mert lerohanjátok és szétszeditek.
A kérdésre válaszolva: nem szűnt meg az érzés, csak fél óra alatt úgy elfáradtunk, hogy azt mondtuk, hogy elég. Már keresem a következőt. A Ligetben is szívesen összejönnék valakivel egy kis sportra. :-)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!