Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha férfiként a férfiakhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férfiként a férfiakhoz vonzódom akkor miért nem tudok velük csókolózni is?

Figyelt kérdés
a szex jó de akkor a csóktól miért irtózom ?
2015. jún. 18. 08:07
 1/7 anonim ***** válasza:
55%

Hmm. megesik.

Van egy pár tippem miért:

[link]

[link]

Vagy egyszerűen csak nem vonzódsz a partnereidhez eléggé.

2015. jún. 18. 08:31
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Mert olyan szőrösek és szúrósak, még ha frissen is borotválkoztak.

Nővel csókolózni: Érzed a finom puha arcbőrüket és azzal kellemes érintkezni.

Férfival csókolózni: Érzed a szőrt az arcukon, ami nem olyan kellemes.

2015. jún. 18. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
és a nők nem érzik a szőrt vagy mi? xd
2015. jún. 18. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
55%

3:

Ez nagyon "egyszerű" reakció volt. De érzik a nők, de máshogy állnak hozzá! Azt gondolom érted hogy a férfiak és a nők nem egyformák. Nem csak külsőre, de belsőre is.

Az életemben eddig 18 nővel csókolóztam (szex azért kevesebbel volt ezek közül) úgy, hogy a legtöbbnél egy elég kemény borostám volt. 1 mondta hogy zavarják őt a férfi arcán lévő szőrök, 10-nél több pedig hogy imádja és oda van érte.

5 sráccal voltam az életben. Kisebb nagyobb csókolózás mindegyikkel volt. A találkozó előtt 3 is mondta hogy mindenképpen szőrtelenítsek a nemi szervemnél és az arcomat is borotváljam. Én is mondtam mindnek és sajnos csak 3 tartotta be.

Szóval remélem vágod most már, hogy a nők és a férfiak ebben sem egyformák többek között.

2015. jún. 18. 14:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én meg meleg férfiként imádom ha a barátom arca borostás:)
2015. jún. 18. 15:45
 6/7 potyike ***** válasza:
Nem akarsz vele csókolózni,mert nem szereted csak a farkát akarod.Ennyi az egész.Ha majd jön az igazi,akkor nagyon fogod akarni a csókot is.
2015. júl. 1. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
fura hogy a farkát bekapod, de a szájától meg írtozol
2015. júl. 1. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!