Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfiként a férfiakhoz vonzódom akkor miért nem tudok velük csókolózni is?
Mert olyan szőrösek és szúrósak, még ha frissen is borotválkoztak.
Nővel csókolózni: Érzed a finom puha arcbőrüket és azzal kellemes érintkezni.
Férfival csókolózni: Érzed a szőrt az arcukon, ami nem olyan kellemes.
3:
Ez nagyon "egyszerű" reakció volt. De érzik a nők, de máshogy állnak hozzá! Azt gondolom érted hogy a férfiak és a nők nem egyformák. Nem csak külsőre, de belsőre is.
Az életemben eddig 18 nővel csókolóztam (szex azért kevesebbel volt ezek közül) úgy, hogy a legtöbbnél egy elég kemény borostám volt. 1 mondta hogy zavarják őt a férfi arcán lévő szőrök, 10-nél több pedig hogy imádja és oda van érte.
5 sráccal voltam az életben. Kisebb nagyobb csókolózás mindegyikkel volt. A találkozó előtt 3 is mondta hogy mindenképpen szőrtelenítsek a nemi szervemnél és az arcomat is borotváljam. Én is mondtam mindnek és sajnos csak 3 tartotta be.
Szóval remélem vágod most már, hogy a nők és a férfiak ebben sem egyformák többek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!