Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van olyankor, ha egy uralkodó családban a gyerek meleg?
Figyelt kérdés
Melegként ezen mindig is elgondolkoztam :D
Pl a briteknél, vagy akár Jordániában, Spanyolországban, vagy akárhol.
A királyi szerep (pláne ha trónörökös valaki) amúgy is egy életre szóló felelősség, akkor ezek szerint az illető meg sem élheti az igazi szexualitását? Hisz ha valaki egy egész életen át elnyomja, az bizony egy idő után felszínre fog törni, vagy pedig lelkileg összeomlik, boldogtalan lesz.
Vagy azért a királyi családoknál ha titokban megy, elnézik?
Vmelyik Jakab angol király az volt, de ő csinált gyereket, csak voltak az asszony mellett, khm, "kegyencei."
Meg az ománi szultán állítólag az, neki gyereke sincs, ami elég fura abban a kultúrkörben.
2015. jún. 14. 04:09
12/17 A kérdező kommentje:
hát én arabéknál, ahol börtön, vagy halálbünti jár érte, nehezen tudom elhinni :D
2015. jún. 14. 08:38
13/17 anonim válasza:
Simán van az araboknál is ilyen. Konkrétan olvastam valamelyik szaúdi hercegről vagy a királyi család valamelyik oldalági tagjáról (szóval nem trónörökös, de elég magas rangú személy), hogy nyílt titok a melegsége. Az ő esetében például úgy oldották meg, hogy járja a világot folyamatosan, és egyrészt az útjain szed fel mindenhol újabb és újabb fiúkat, másrészt a kíséretében is van néhány állandó szeretője, akik hivatalosan a szolgái természetesen. Így a hazájától távol meg nem nagyon foglalkoznak vele, mit csinál. De egyébként is, hidd el, hiába az egyik legkonzervatívabb ország Szaúd-Arábia, pénzzel ott is minden megoldható. Az uralkodócsalád tagjainak meg annyi van, hogy megszámolni sem lehet. Szóval ha odahaza kapnák rajta ilyen dolgon, a vége az lenne valószínűleg, hogy csak a meleg szeretőt dugnák börtönbe, és korbácsolnák meg jó alaposan (vagy fejeznék le esetleg), a királyfit meg kimosnák valahogy, és megmondanák neki, hogy most már tényleg húzzon el külföldre, és ott gyakorolja a meleg dolgait. Amíg odahaza van, addig ne.
2015. jún. 14. 14:01
14/17 anonim válasza:
Hát ahol ő a szultán, ott nem sokan mernék szerintem elítélni :D Amúgy nagyon sok a "melegedés" az arab országokban, pont mert nőkkel nem szabad érintkezniük.
2015. jún. 14. 17:05
15/17 anonim válasza:
Az uralkodói családok nem éppen az őszinte szerelmek , és az igaz teljes életről szólnak. (lásd: emberiség világtörténelem)
Nem kell messzire menni. Világsztárokról is derült ki h melegek , mégis próbálkoztak előtte nővel élni, sőt valaki gyereket is nemzett. Uralkodói családban minden érzelem mellékes, az örökös és a vérvonal a lényeg.
Manapság persze nyíltabb és lazább a dolog, de akkor is őket veszik a legszigorúbban.
2016. júl. 7. 02:01
16/17 anonim válasza:
Nem mintha egy heteroszexuális király/főnemes, legalábbis a múltban, mindig szerelemből házasodott volna...
2016. júl. 7. 13:40
17/17 anonim válasza:
Az uralkodói családoknál a férfi-nő házasságra csak utódnemzés miatt van szükség. Rengeteg eset ismert, amikor a párak csak a formális alkalmakkor találkoztak, hétköznap gyakorlatilag külön éltek. Bármelyik fél bármennyi szeretőt tarthatott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!