Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet e anális kielégítésre használni egy durex síkosítós üveget?
Olyat, aminek ilyen kerek a feje. Nem túl vastag e, ahhoz hogy bármi maradandó problémát okozzon. (Ha nem sokkal vastagabb mint egy igazi akkor elvileg nem lehet baj, nem?)
Köszi
NE!!!
Mi is néztük, de nagyon könnyen lejön a teteje. Ráadásul éles, elvághatja az óvszert is. Aztán ha úgy bent marad a kupakja, akkor nagyon csúnya károsodásokat okozhat. Arról nem is beszélve, hogy teljesen esélytelen, hogy magad szedd ki, azaz orvoshoz kell menned vele. Elég gáz...
Én sörösüveggel szoktam. XD
Arra ráhúzni a gumit,és mehet a buli. Mire nem jó a szingli élet ... :D
Persze csak az ivós részén :)
Szerintem se jó ötlet. Nem biztonságos. Ne sajnálj áldozni egy direkt erre a célra kialakított segédeszközre, viszonylag olcsón be lehet szerezni mindenféle méretben/formában/színben, ami neked megfelel. (A sikosítós üveghez hasonló méretben, kezdőknek, pont 3-4 ezerért már kaphatsz, ha jó helyen keresel.)
Egy lánynak még talán annyira nem volna vészes, de anális kielégítésre semmiképp.
Szia,
NE használd !
Hüvelybe mehet, de a végbélbe felcsúszhat, és nem tudod kiszedni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!