Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuális együttlétekben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuális együttlétekben mennyire normális az óvszer hiánya? Én nagyon így szeretnék szexelni. Hogy?

Figyelt kérdés

Két fiúval voltam eddig. Az egyik csapattársam volt és mindketten elsők voltunk egymásnak. Emiatt alap volt hogy mindent óvszer nélkül, alapos tisztálkodás után csináltunk. Imádtam a fenekébe beleélvezni és 10-ből 8-szor így élveztem el.

A másodiknak két komoly kapcsolata volt előttem és mindkettőben óvszerrel szexelt legtöbbször, ezért vettem rá hogy nélküle is próbáljuk ki.

Mindkettő véget ért amikor a fiúk többet is akartak szexnél. Találhatnék olyan partnert, aki nem kefél fűvel-fával, nem akar komoly kapcsolatot, csak kevés és megbízható partnere volt eddig (mint nekem) és análisan óvszer nélkül is csinálhatnánk?

2015. jún. 8. 14:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Persze hogy van, bár ritka. De te most egy egyéjszakás kalandot keresel, vagy valami barátság extrákkal dolgot?

Az előző két srác már nem kaphatók ilyesmire?

22/f

2015. jún. 8. 16:54
 12/17 peti_1985 ***** válasza:
91%
Persze, hogy lehet nélküle! Gyere és megfarkallak!
2015. jún. 8. 16:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon vonz a meleg együttlét passzív félként, de még nem próbáltam. Szerintem normális partnerrel nekem nem lenen gond az óvszer hiánya.

F21

2015. jún. 8. 18:16
 14/17 anonim ***** válasza:
18%

Én is voltam fiatal, voltak barátnőim meg persze voltam kanos szingli is. De eszembe se jutott, hogy b..ziskodjak egy másik pasival :D

Akárhogy is szépíted, meleg van, mint a frissen sült cipó :D

Dugjatok gumi nélkül persze, hátha szétszórsz valamit a lányok között is akiknek fogalmuk sincs mit művelsz.

2015. jún. 8. 18:51
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
na mert a lányok frissek és harmatosak. csajtól is el lehet kapni pont ugyanazt mint pasitól
2015. jún. 8. 22:59
 16/17 anonim ***** válasza:
hát igen sajnos nagyon sokan akarják ezt, pláne a biszexek :(
2015. jún. 9. 21:26
 17/17 anonim ***** válasza:

fúj, te hülye vagy? akárkitől elkaphatsz bármilyen nemi betegséget, akár az HIV-et is, ha nem használsz óvszert. pláne ha szextárskeresőről választod a partnereidet.

minden kapcsolatban fontos az óvszer, a melegeknél még inkább... de ha hiv-ben akarsz meghalni, akkor hajrá.

2015. jún. 10. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!