Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki fazonra nyírja a fanszőrét, milyen fazonst választ? Vagy egyszerűen megkurtítja? A zacsin hagytok szőrt, vagy teljesen simára borotváljátok?
Figyelt kérdés
Milyen időközönként igazítjátok a fanszőrt?2015. jún. 8. 12:45
1/16 anonim válasza:
Totál csupaszra szoktam ledúrni az egészet, aztán már mikor kezd hosszabb lenni, akkor újból. A rövid szőr nem zavar és még jól néz ki.
2/16 anonim válasza:
Nem borotválom, és a partnerem se tegye!
3/16 anonim válasza:
én mindig afrika fazont választok
4/16 A kérdező kommentje:
Milyen az afrikai fazon? Linket mutatsz?
2015. jún. 8. 13:15
5/16 anonim válasza:
Én fazonra vágom, mindenütt máshol borotválom, a fazon csak annyi, hogy a farkam feletti résznél hagyok egy kis négyzetet, nekem bejön ;)
6/16 anonim válasza:
Farok felett rövidre, golyókat borotválva.
8/16 anonim válasza:
párom egy csíkot hagy felül, többit teljesen simára borotválja
a sima részt minden nap szokta
9/16 anonim válasza:
Én csak rövidre nyírom a farkam körül, zacsit pedig borotválom. Kb 1-2 hetente szoktam.
25F m
10/16 anonim válasza:
egész testen borotválok, csak a farkam felett hagyom meg ilyen 1 cm-esre :D ki.b.aszottul jol tud kinèzni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!