Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ti mikor jutottatok el oda, hogy újra elkezdjetek ismerkedni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 7. 11:57
1/13 anonim válasza:
2 hét után :D
1 éves kapcsolat után.
Rájöttem hogy kár búslakodnom és tönkretennem magam egy olyanért aki nem érdemli meg. :)
2/13 anonim válasza:
Nekem most 1hónapig tartott, míg kihevertem! :D
3/13 anonim válasza:
Nem tudom az előzők hogy vannak vele, de ha én valakit tényleg szerettem ott minimum hónapok kellettek hogy kiheverjem a dolgokat. De nyilván én vagyok rosszul összerakva :D
4/13 A kérdező kommentje:
Mi tavaly augusztusban szakítottunk, kettő év után. Még mindig nem sikerült túllenni rajta.
2015. jún. 7. 12:20
5/13 anonim válasza:
hát újra szeretnem vagy 5 hónapba tellett...de kb 1-1,5 hónap után volt már kapcsolatom ,csak nem voltam szerelmes és talán nem is szerettem
6/13 anonim válasza:
5- 10 perc utá, hogy "de most már" kellene keresni egy aranyos lányt!
7/13 anonim válasza:
Egy pasit legkönnyebben egy másik pasival tudsz elfelejteni.
8/13 anonim válasza:
Mivel szinte mindig én léptem tovább, nem kellett sok idő hozzá. Egyszer azonban, amikor életem (első) nagy szerelme félév után kiszeretett belőlem, azt nagyon megsínylettem. Több mint egy évig nem tudtam nőre nézni.
9/13 anonim válasza:
Változó,vannak akikkel nem mélyültem el annyira,így tőlük hamarabb tudtam tovább lépni,azonban van olyan is,akivel annyira elmélyült a kapcsolatunk,hogy egy év után is visszaköszön. Ha igazán nagy volt a szerelem,akkor valóban hosszú idő tart a felejtéshez. Azonban az sem jó,hogy belefutsz egy kapcsolatba csak azért,hogy elfelejtsd a másikat.
10/13 anonim válasza:
Tavaly júniusban szakítottunk. Szeretnék barátot, de valahogy nem megy. Nem akarok csalódni újra.
25mF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!