Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki az, ha szeretem a merev farkamat nézni a tükörben és gumit is húzok rá és önmagam testének látványára verem ki? (mert jó testem van)
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 22:57
21/30 anonim válasza:
Pszichológiai szemmel nézve normális. Jól nézel ki, van önbizalmad, tetszel magadnak. Ettől még nem biztos, hogy valaki meleg, csajoknál issok ilyen van és nem leszbik.
22/30 anonim válasza:
teljesen normális, főleg, ha falun vagy és nincs senki, akivel járhatnál.. akkor marad a maszti sajnos. de azért partnerrel sokkal jobb..
23/30 ftf1983 válasza:
Ezt úgy hívják, hogy nárcizmus, ha egy bizonyos szintet átlép, akkor szakemberhez kell fordulni. Van egy ismim, aki régebben csak úgy tudott elélvezni, hogy magát nézte a tükörben. Most ott tart, hogy szinte nem tud senkivel se szexelni, mert senkit nem tart olyan jónak, mint magát, de közben meg komplexusai vannak a kinézetével kapcsolatban.
24/30 anonim válasza:
ha jó a tested, küldj róla képet priviben :)
25/30 anonim válasza:
En is kivàncsi lennék arra a testre... :D
30/30 anonim válasza:
Légyszives küldj nekem is képet a testedről, én is ki akarom verni a tested látványára :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!