Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok aludni. Ti mit szólnátok, ha a párotok felébresztene éjjel fél 1-kor, hogy egy kis erotikához van kedve?
Én: 28/F
Párom: 26/F
Ha engem idő előtt kelt fel valaki,elküldöm a francba,egyszerűen nem tudok kipihent lenni olyankor,szóval még ha el is tűröm,hogy felkeltenek,akkor is tuti bealudnék szex közben
22/F
Fél egykor simán, az még belefér, különösen ha másnap nem kell kelnem. Ha hajnali négy-öt-hat-hét-nyolckor kelt fel, akkor már morcibb lennék, reggelente használhatatlan vagyok és erre a barátnőm is gyorsan rájön.
25/L
Nagyon jól alakult!!! :)
Persze először nagyon meglepődött, amikor arra ébredt, hogy matatok a boxerében, de egyáltalán nem volt ellenére a dolognak! :P Iszonyatosan nagy élvezetet okozott mindkettőnknek!
Most épp zuhanyzik, az előbb benéztem, ahogy áll a zuhany alatt és eléggé beindultam, úgyhogy ezúttal nem fogjuk éjjeli 1-re időzíteni a dolgot!!! :P
Én részemről nem vagyok kanos hangulatban rögtön ébredés után.. tök mindegy, mikor legyen az. Párom például full reggeli típus, én viszont inkább este lefekvés előtt szeretem a szexet. Egyénfüggő, hogy ki, hogy reagálja le a dolgot. :)
25F m
én utálnám, de barátnőm mondta már, hogy ő benne lenne.
látom nálatok jól alakult, de mások kedvéért: inkább beszéljétek meg előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!