Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első magnumos élményről mesél valaki? Miz kell csinálni recepció, öltözés stb.
Najó,Akkor én vállalom az első adekvát választ:
19éves voltam, nagyon kíváncsi voltam, milyen egy olyan hely, ahová az ember azért megy le, hogy ismeretlenekkel keféljen...
Nehezen vettem rá magam, hogy lemenjek, féltem, fenntartásaim voltak (mi lesz, ha netán ismerőssel találkozok, vagy megerőszakolnak, stb...), továbbá megvető érzéssel viseltettem saját magam iránt, amiért ilyen helyre megyek. De végül abszolút pozitív csalódás volt! A recepciót adtak kulcsot a szekrényhez + törölközőt és papucsot + egy óvszert.. Kulturált volt teljesen az öltöző, ott senki nem próbálkozott be. Egyébként a falon van óvszer automata (20ft/db) ha nem lenne elég. Majd lezuhanyoztam és indultam "vadászatra".
A tapasztalat az, hogy inkább az idősebb (40 fölötti) korosztály látogatja a helyet, akad néhány huszonéves is, jó néhány külföldi. 2 óra alatt több pasival is találkoztam, aki bejött (jelzem, nagyon válogatós vagyok, csak helyes, sportos srácok jönnek be..). Csak velük mentem el "szobára" ,egyenként ,persze :)
A lényeg, hogy voltak öreg, pocakos alakok, velük nem kell foglalkoznod, senki nem viselkedett erőszakosan. Csak azzal szexeltem aki tényleg tetszett.
Nem bántam meg egyáltalán az első alkalmat. Azóta össz. 4-szer voltam, legutóbbi nem volt olyan jó, kevesen voltak, főleg öregek vagy gázabb srácok. A kérdésed van még, szívesen válaszolok!:)
22F
én kb 35éves vékony, közepesen jóképű srác/pasas vagyok. kérdés lesz-e valaki, akivel kölcsönösen... :-/
és nagyon gáz lesz-e :-oo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!