Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt transzvesztiták?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt transzvesztiták? Ti, hogy kezdtétek?

Figyelt kérdés

Jómagam, először fiúkkal kezdtem. Rájöttem,fiút nem tudnék dugni,viszont jó lenne,ha engem dugnának és persze orálisan szerettem kielégíteni a partnereimet. Telt-múlt az idő,és rájöttem valami hiányzik...

De,vajon mi? Egyszer csak eltaláltam,mi lenne ha felhúznék egy női harisnyát?..paff,jó ötlet. Mérhetetlen boldogsággal töltött el,amikor felvettem.Már "szinte nőnek éreztem magam" és mindez csak a kezdet kezdetén!

Jujj!! Rájöttem,hát ez az,ami hiányzott! Na akkor,mi lenne ha más női cuccokat is felvennék? Meg is tettem. Volt,körömcipő,hálóing,bugyi,smink és paróka.

Nem mondom,jól néztem ki.Persze ez szubjektív.

Utána elkövetkezett,hogy így "beöltözve" szexeljek fiúkkal. Mondhatom nagyon jó így! Persze nehéz felhajtani partnert,de nem lehetetlen.

Mintha átlépnék egy másik dimmenzióba,amikor így szexelek. Nőnek érzem magam akkor.

2015. máj. 17. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
18%

Erre a kérdésre csak ennyit tudok írni : Hiba volt szétszedni a szexualitás kategóriát...

Melegként mondom,hogy ha tetszik ez az életmód,akkor operáltasd át magad nővé. Szerintem ez nem épp a legjobb módja annak,hogy kifejezd magad.

2015. máj. 17. 22:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen helyzetben vagyok, női ruhában érzem jól magam, szopnák is, és nővel is lennék, de női ruhában.
2015. máj. 19. 23:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Én anyám fehérneműjét, ruháit próbáltam fel. Később lett saját ruhatáram. Én leszbikus nő vagyok, pasival nem tudom elképzelni a szexet.
2016. aug. 12. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!