Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így egyes emberek? (Meleg)
Van egy fiú, akivel néha-néha összejárunk, neki van nője is meg hamarosan eljegyzik egymást. Nyilván nem akarok belerondítani a kapcsolatba, de néha megkeres és csak megtörténik. Emiatt persze bűntudatom van és szégyellem is magam. Én nagyon szeretem őt, és amikor együtt vagyunk érzem, hogy ő is engem.
De amikor keresem csak annyira, hogy menjünk el inni valamit, egyből az rá a válasz, hogy ne beszéljek úgy hozzá, hogy mások is látják. Meg, hogy ő nem b0zi..
Ebből valahogy ki lehet rángatni?
Valamilyen szinten megértem, mert szereti a barátnőjét, és kényelmesebb is, de egyszer majd rájön, hogy egy hülye volt, de akkor már késő lesz. Hogyan tudnám felnyitni a szemét? Jó lenne, ha időben észhez kapna
Ez a fiú nem érdemel meg téged. Hagyd a fenébe. Kihasznál téged, csak a szex miatt kellesz neki, mert úgy kényelmes, én a helyedbe már amikor megtudtam volna, hogy a barátnőjével eljegyzik egymást úgy elküldtem volna fenébe. Szórakozzon más fiúval, ne legyél idióta, akivel mint a kapcarongy úgy bánnak.
Megérteni, megértem a fiút, de nem érdekelne a te helyedben, legyél annyira önző, hogy tudd, ennél többet érdemelsz.
Van egy csomó szingli meleg fiú, találsz te sokkal jobbat, hagyd a fenébe. Ha pedig pitizne neked, tagadd le, hogy valaha ismerted.
És persze a hozzá hasonló fiúk, szex közben mindent ígérnek, de abból ne higgy el semmit.
Nem szeret téged és sosem te leszel neki az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!