Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy melegből lehet rendőr?
Hogy kapjál kielégítő normális választ: Igen, lehet. A szexuális orientáció nem befolyásolja azt, hogy végzed a munkád. Ha jól végzed, alkalmas vagy a rendőri feladatokra, akkor lehetsz rendőr, függetlenül a nemi irányultságodtól. Ha alkalmatlan vagy, nem.
Ugyanakkor azzal szembe kell nézned, hogy ha felvállalod a homoszexualitásodat (esetleg nőies vagy, látszik rajtad), akkor elég sokat fognak inzultálni emiatt páran, vagy kiközösítenek, kibeszélnek. Ha szerencséd van, szimplán nem foglalkoznak veled.
Te meleg vagy?
Mert akkora butaságot beszélsz, hogy csak na. Attól mert valaki meleg, nem kell, hogy nőies legyen. A melegek 80%-a férfias, és nem lehet megmondani rólunk, hogy heteroszexuálisok vagyunk.
Én az idegenlégióba szeretnék menni, férfiakkal leszek összezárva. Tehát azért mert meleg vagyok nem csinálhatok azt, amit szeretnék?! Biztos, hogy emiatt nem korlátolnak be!
Ugyanolyan keményen edzek, mint a többiek, bírom a fájdalmat.
A szexuális orientáció nem határoz meg! Az lehetsz, aki szeretnél!
Bocs az offért, de megakadt a szemem valamin:
"A válaszíró 0%-ban hasznos válaszokat ad"
#10-es, hogy sikerült idáig leküzdeni magad?
Szerintem némelyik lányosabb hetero pasi keményebb,mint némely hetero férfi.
Volt dolgom lányos pasival,aztán mikor közelebbről megismertem,megmutatta igazi arcát is.
Tudott férfi lenni a javából.
Erre mondják,ne ítélj külső alapján.
Hány éves vagy te? 10-12? :)
Ha a hetero zsaru kap el egy nőt, akkor nincs ugyan ez a lehetőség?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!