Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kérdés! Csak skalp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! Csak skalp lennék a srácnak?

Figyelt kérdés
Egy ideje vonz, hogy kipróbáljam fiúval. Már gimiben is izgatott, de most döntöttem amellett, hogy belecsapok. Kb fél éve feljárok ide, egy sráccal levelezek aktívabban. Nagyon tetszem neki, de félek csak azért akar találkozni h ő lehessen az első akivel kipróbálom. Én vok a bolond vagy lehet? Amúgy aktív lennék. Bevallom amúgy nem az esetem a fiú csak már kínos h sokat beszélgettünk így annyira nincs szívem lekoptatni.

2015. márc. 30. 17:56
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
85%

Helyeslem, mert ugyanolyan ember.

Sőt, sokkal jobb mint te.

És joga van a boldogsághoz, függetlenül attól, hogy melyik nemet szeret.

2015. márc. 30. 18:36
 12/35 anonim ***** válasza:
76%
Nem is ismersz ne alkoss velemenyt:)
2015. márc. 30. 18:43
 13/35 anonim ***** válasza:
0%

Kérdés: Mit mond a Biblia a homoszexualitásról? Bűn a homoszexualitás?

Válasz: A Biblia egyértelműen kijelenti, hogy a homoszexuális tettek bűnök (1 Mózes 19:1-13; 3Mózes 18:22; Róma 1:26-27; 1 Korinthus 6:9). A Róma 1:26-27 konkrétan azt tanítja, hogy a homoszexualitás annak az eredménye, hogy valaki megtagadja Istent és nem engedelmeskedik neki. Amikor egy ember folyamatosan bűnben és hitetlenségben van, akkor a Biblia szerint Isten “átadja” még gonoszabb és zülöttebb bűnöknek, hogy megmutassa neki az Isten nélküli élet hiábavalóságát és reménytelenségét. Az 1 Korinthus 6:9 kijelenti, hogy a homoszexuális bűnök elkövetői nem öröklik Isten királyságát.

2015. márc. 30. 18:44
 14/35 anonim ***** válasza:
92%
14 komolyan fáj a buta ,gyökérséged lődd fejbe magad nem veszít semmit a társadalmunk sőt csak nyer.
2015. márc. 30. 18:44
 15/35 anonim ***** válasza:
92%

# 16 dugd fel magadnak ku*va bibliát.

Vajon a való életben is ennyire példázod a dolgokat onnan nem hiszem.

2015. márc. 30. 18:45
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
18:35 de szep szad van elobb kerulsz te oda mint en:)
 17/35 A kérdező kommentje:
Kár a vitáért emberek... AMúgy voltam nővel. Szeretem a lányokat. Pont ezért is töröm a fejem. Ha már csinálom fiúval olyannal szeretném aki szimpibb. Mert mint írtam félek, hogy csak skalp lenne neki, hogy na tessék ezt is ő avatta. A legjobb egy másik kezdő fiú lenne...
 18/35 anonim ***** válasza:
0%
Isten bocsassa meg neked amer ezt irtad!
2015. márc. 30. 18:46
 19/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kerdezo ezt gondold at alapossabban!!!
2015. márc. 30. 18:47
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

# 19 gyere lehet próbálkozni!

Csak egy besz@ri nethuszár vagy élőben meg a szemembe nem néznél te kis féreg

2015. márc. 30. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!