Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk, mennyire izgatnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk, mennyire izgatnak az extrém dolgok titeket?

Figyelt kérdés
Pár hete nézelődök a szexvideó oldalakon. Találtam egy csomó érdekes videót, amit kipróbálnék. Szerepjáték, női ruhás sráccal szex, stb. A legérdekesebb számomra az, hogy én mindig azt gondoltam csak idős, dagadt, kéjenceket érdekelnek ilyesmik, erre itt vok fiatal vékony srácként... Amúgy örülnék ha olyanok írnának akiknek van hasonló vágya. Érdekel, hogy pl ha bele megyek ezekbe utána mennyire lehet nélküle ellenni.

2015. márc. 28. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem főleg a domináns-alárendelt szerepjátékok érdekelnek. Egyenruhák. Női ruhák nem.

Meg a többes szex. De ez már csak elméleti szinten.

2015. márc. 28. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekelnek az extrém dolgok.

Szeretem ha a partnerem a domináns.

Egyébként imádom a női ruhákat és a segédeszközöket....

2015. márc. 28. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgatnak. Pl DOM lennék szívesen, de a női ruhás fiúk is. Bár sajnos kevés 25 év alatti van akit érdekelnek ilyenek:(
2015. márc. 28. 16:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennhem is izgat a BDSM, de nagyon soft módra, pl izgat az hogy ki vagyok szolgáltatva, akár megkötözve, de a sokkoló meg egyéb dolgok amely fájdalmat okoznak, azok taszítanak.
2015. márc. 29. 11:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Am 19 vagyok, es engem erdekel milyen lehet ugy szexelni, h noi ruhaban vagyok... Mindenkinek mas az izlese...
2015. márc. 29. 16:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem csak extrém helyeken való szex,vagy a több pasival való szex érdekelne... 19F
2015. máj. 15. 14:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nő ruhás srác kizárt... azért szeretem a fiúkat mert a szexi testük, férfias viselkedésük vonz.

Ami érdekel még egy fiú vagy esetleg egy fiú+1 lány felállás, extrém helyeken szex, light s-m - de ez tényleg extra lightos

nem tudom mennyire szerepjáték, de megőrülök a szexi alsókért, farmerért, futócuccért, imádom leszedni az áldozatról :DDD

az, hogy mennyire tudsz szabadulni egy adott dologtól, attól függ, mennyire tudsz függő lenni, mennyire vagy függő

én pl. egyik napról másik napra simán leszoktam a cigizésről, és már 6 éve nem szívtam egy szállal sem :)

2015. máj. 15. 14:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!