Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg kérdés! A szőr hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg kérdés! A szőr hol zavaró? Egyáltalán zavaró?

Figyelt kérdés
Nekem a lábam, hónaljam és a péniszem is szőrös. Kicsi a mellemen is van. A farkamnál persze rövidebbre vágom, de a csupasz nekem szúr nagyon. Nagyon gáz ez? Azért kérdezem, mert mostanság ismerkedek és nem tudom mi a bejövős. Aktív lennék csak.

2015. márc. 14. 14:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
A barátomnak is pont így van és én nagyon elégedett vagyok vele :) Nem tudnám elképzelni teljesen csupaszon.
2015. márc. 14. 14:57
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Egy aktív srác csak szőrrel férfi! Nekem! Egy passzív meg csak csupaszon jó:)
2015. márc. 14. 14:59
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Ja és én is aktív vagyok, de akkor is így látom :D
2015. márc. 14. 14:59
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Hát ha az a szőr nem olyan durva hogy úgy nézel ki mint egy majom akkor nem para. Mondjuk hónalj meg mellkas azért ne legyen szőrös... faroknál meg csak rövidebb az oké.
2015. márc. 14. 15:04
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg ne másnak akarjál megfelelni.Amúgy is teljesen egyén függő ,hogy kinek mi tetszik. Engem például nem zavar sem a szőrös ,sem a csupasz. Semmi baj nincs azzal ,ha szőrös a hónaljad ,meg a melled. Sokaknak van ,akiknek jól áll ,legyen az passzív, vagy aktív.
2015. márc. 14. 15:42
 6/11 ftf1983 ***** válasza:
78%
Faroknál rövidre nyírt vagy csupasz. Popsi szigorúan szőrtelen és a hónalj is legyen szőrtelen.
2015. márc. 15. 14:04
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem zavaró a szőrös férfi test. Mondjuk strandon láttam már fecske úszogatya alól kitörő dzsungelt. Ez ciki és ápolatlan hatást kelt. Tehát a szőrrel borított területet is rendben kell tartani legyen az hónalj, fanszőrzet vagy hát tájék.
2015. márc. 15. 22:26
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
én passzívként mondom a barátomnak ugy van és én ezt szeretem is hogy a: hónalja full csupasz mert imádom lenyalni a kicsim izzadságát a pénisze meg kicsit nem nagyon csak kicsit szőrös mert imádom a farka ízét s amikor orálozok torokban akkor jo érezni a szőrt :)
2015. márc. 18. 23:38
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az az undorító, ha egy pasi szőrtelen. Most egy férfit szeretnék, vagy egy kislányt? Akinek szőrtelennek kell lennie, az a nő. A férfinak legyenek csak szőrösek
2015. ápr. 15. 16:01
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
nekem mindenhol sötét szőrös a barátomnak bejön sokszor kéri vetkőzzek meztelenre had nézzen
2016. jan. 13. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!