Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire számít ez cikinek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít ez cikinek? (meleg kérdés) 23/mf

Figyelt kérdés
Lassan 24. évben lépek és eddig még csak 5 alkalmi kapcsolatom volt. az első kamasz koromban, a többi pedig 22-23 éves koromban történt, egészen pontosan tavaly történt. Bár borzasztóan vágyok tartós párkapcsolatra is.

2015. márc. 7. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
A legnagyobb ciki ebben csak az, hogy b.@zi vagy. Semmi más.:)
2015. márc. 7. 16:28
 2/8 Makaronka válasza:
8%
Egyet értek :P
2015. márc. 7. 16:30
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
az ciki amit az ember annak érez. de idővel rájön az ember, hogy az ilyenre magasról kell tenni, kell tudd mit szeretnél és azért minden nap tenni valamit.
 4/8 A kérdező kommentje:

Tudod én próbáltam megváltozni, de nem ment, kértem Isten imámbam, hogy ne legyek meleg és nem adta meg.

Voltam pszichológusnál, aki szerint ezzel nincs baj, éljem így és keressek magamnak partnert... ez mondat vezetett ahhoz, hogy újra ismerkedni kezdjek 22 évesen....

5/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell hülyeségekben hinni ,és már is nem lenne akadály az egészséges szellemi fejlődés. Meg nem ártana egy normális társadalom ,ebbe Magyarország nem tartozik bele.
2015. márc. 7. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Én k.b 9-10 férfival voltam és mind inkább alakalmi, barátság extrákkal jelegű volt.

Holott mind ennél jobban vágyom egy normális kapcsolatra.

Ciki lenne ?

Szerintem nem csak szar mert nehéz találni egy normális komoly gondolkodású esélyes partner aki még külsőleg is megfelel mert elég válogatós vagyok :)

2015. márc. 8. 00:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem átlagos srácként, azt mondja a fiatalabb meleg jó barátom, hogy ne válogassak.....
2015. márc. 8. 01:24
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem ciki, ez még mindig a jobbik eset mintha 60 emberrel lettél volna, kapcsolatot meg ugyan nehezebb találni, de megvan annak is a módja, én pl 5 éve vagyok kapcsolatban 23/f
2015. márc. 8. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!