Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok! Élvezett el már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Élvezett el már közületek valaki prosztatamasszázs vagy dugás közben úgy, hogy senki nem ért a farkatokhoz?

Figyelt kérdés

Valóban olyan nagyszerű élmény ez, vagy csak annak tűnik?

Hogyan lehet elérni ezt az elélvezést?

Direkt erre készültetek, vagy csak véletlenül jött össze?

Ujjazással vagy dugással könnyebb ezt elérni? Esetleg valami mással? (dugás alatt természetesen a meleg szexre gondolok)

Szerintetek mennyi erőfeszítést érdemes tenni azért, hogy átéljem ezt az élményt?

2014. nov. 27. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
barátomnak már sikerült amikor beleült az enyémbe nekem meg úgy hogy ujjazott finoman tényleg hatalmas élvezet főleg mikor már nagyon közel voltam az élvezéshez nekem nem lőtt ki de sok cucc jött és sokáig tartott az orgazmusom 19/F
2016. jan. 7. 13:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Saját magamnak valahogy nem megy, pedig próbáltam már.
2022. ápr. 21. 20:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is vágyoķ rá, hogy a párom egyszer elélvezzen fenéknyalástól, persze megkeresném a nyelvemmel a prosztatát is. Érdekes módon nem vágyok viszonzásra annyira, mint adásra. Nyögés, nyüszítés úgy beindítana!:)))
okt. 5. 13:09
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!