Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mit tennétek, ha meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, ha meg szeretnétek tudni teljes bizonyossággal egy ismerősötökről, hogy meleg-e?

Figyelt kérdés

Természetesen mindezt úgy, hogy ne tudja meg, hogy mi után érdeklődsz, és a te esetleges melegségedről se szerezzen tudomást.

Elsősorban az érdekel, hogy egy férfiről hogyan lehet megtudni, akiről nem látszik ez, legalábbis semmiképp sem egyértelműen.

2014. nov. 26. 21:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez a rákérdezés, se célravezető mindig :D ha tőlem kérdezné meg valaki munkahelyen, akkor simán rávágnám, hogy a nők, és milyen csinosak(rajtam se látszik, hogy meleg lennék) Én általában facebookon keresem meg az embereket, azt ha 2-nél több közös meleg ismerősünk van akkor nyert ügy a dolog :D mert van egy szál amin ellehet indulni :)
2014. nov. 27. 23:48
 12/23 A kérdező kommentje:
Sajnos egy közös ismerősünk sincsen fb-n. És egyértelműen vagy nyíltan meleg ismerőst sem találtam az övéi között.
2014. nov. 27. 23:55
 13/23 anonim ***** válasza:
68%
Egyszer egy barátom váratlanul teljesen nyíltan nekem szegezte a kérdést, mit szólnék hozzá, ha leszopna. Soha többé nem álltam szóba vele. Szóval tényleg jobban teszed, ha nem kérdezel rá. Tippet sajnos nem tudok adni.
2014. nov. 28. 00:26
 14/23 A kérdező kommentje:
És miért nem állsz szóba vele azóta? Nem lett volna elég azt mondani, hogy nem? Akkor sem beszélnétek, ha ajánlat nélkül vallja be, hogy meleg?
2014. nov. 28. 08:39
 15/23 anonim ***** válasza:
76%
Hát kamu profil segíthet pl.
2014. nov. 28. 17:21
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én már fogtam random meg kezét srácnak, aki tetszett és nem tudtam biztosra, hogy meleg-e. Zavarba jött és nem szólt semmit, de heteró volt. Szerintem ha tetszik a srác, akkor jelezni kell valahogyan, végül is az érzelmek vállalása kockázatvállalás is.
2014. nov. 28. 20:51
 17/23 A kérdező kommentje:

Tetszik a srác, mert az ő testénél csak a Dávid szobor tökéletesebb. De Ez nem jelenti azt, hogy a látványon kívül másban is jó. Csak van rá esély.

De ebben a konkrét fitnessben nagyon nem kellene lebuknom, több okból sem.

2014. nov. 28. 21:12
 18/23 A kérdező kommentje:
Ma edzés előtt a srác a tükör előtt szépítkezett. Még hajlakkal is befújta a fejét.
2014. dec. 3. 15:35
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

A hajlakk meg a szépítkezés 50-100 éve jelenthetett valamit, de manapság ez alapján butaság lenne következtetni orientációra. :)

Ha meleg, de nem akarja, hogy mások ezt lássák rajta, akkor nem fogod látni és kész.

Összejöttem az edzőmmel én is, pedig egyikünk sem vállalja fel nyíltan: elég volt, hogy edzés után ott maradtam gyakorolni, beszélgetni stb. és ő kérdezett rá rövidesen, hogy nincs-e kedvem beülni valahová. Egy ilyen ártalmatlan kérdés szerintem egy heteronak sem lehet sértés, ha meg meleg, akkor venni fogja a lapot.

Hajrá!!

2014. dec. 3. 18:03
 20/23 A kérdező kommentje:

Tényleg nem különös ma már, ha egy pasi szépítkezik. De edzés előtt azért kicsit meglepett. Edzés és zuhanyzás után kevésbé lett volna feltűnő.

Egyébként nem hinném, hogy bármit is akarnék tőle. Amennyire meg lehet állapítani, eléggé különbözünk. Én például egyáltalán nem vagyok ilyen pedáns külsejű.

Az ő külseje olyannyira figyelemreméltó, hogy még mindig nem tudtam felette napirendre térni, de van egy olyan érzésem, hogy semmi más figyelemreméltó nincs rajta.

Puszta kíváncsiságból akarom tudni, hogy mi újság. Talán kiderül egyszer.

2014. dec. 3. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!