Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A SZUB fiúk ffiak tényleg látens homoszexuálisok?
csak akkor még elpusztultak az életképtelenek mert kiválasztották a gyengéket.
most sajnos nincs ilyen kiválasztódás
Kérdező, te valóban idióta vagy (vagy csak trollkodni jársz ide). A sub beállítottságú férfiak legtöbbször heteroszexuálisak, másik férfinak nem engednék hogy hozzájuk érjenek.
És megintcsak, látens homoszexualitás nem létezik. Igen, van aki szereti ha vibrizik a hátsó bejáratát - ettől függetlenül NEM lesz homoszexuális, sem látens meleg. Szimplán csak élvezi amit szeret.
Veled főképp az a baj, kedves kérdező, hogy van egy eléggé félresikeredett világnézeted (amit szerintem nagy valószínűséggel a prűd szüleidtől és filmekből raktál össze), és ezt próbálod mindenkire ráerőszakolni. Miért kellene mindenkinek a neme által meghatározott szerephez idomulnia? Mért nem lehet, hogy mindenki teszi amit akar, amit szeret, anélkül hogy "elkorcsosult"-nak titulálnád? Mert te aztán fúdenagy macsó vagy?
Az én szememben pedig te vagy elkorcsosult. Miért? Mert egy idejétmúlt világnézetet próbálsz másokra ráerőszakolni.
akkor nyalogasd más lyukas zokniját :D
minden hülye megtalálja a párját a lyukas zokninak.
nem vagyok férfi.
Lehet, hogy sok szub biszex is, de szerintem nem mindenki. Én is szub vagyok, és élvezem, ha egy nőnek behódolok, aki irányít, parancsol nekem, megaláz, de nőnek szeretnék alárendelődni, nem férfinak
F/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!