Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a melegekről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a melegekről? Hogy viszonyultok hozzájuk ha megláttok egy homoszexuális párt az utcán?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok meg, hogy mit gondoltok akkor, ha:

- férfi-férfivel vagy

- nő-nővel van.

Írjátok mellé a nemeteket is légyszíves.

2014. nov. 2. 22:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
totál nem érdekel,max. ha nagyon látványosan szeretik egymást,vagy nagyon látványosan melegek Pl:női ruhába szakálasan kézenfogva várják a villamost akkor nézem őket csodálkozva.
2014. nov. 3. 15:41
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Igyekszem elnyomni a viszolygásomat, és jó képet vágni a dologhoz.
2014. nov. 3. 16:57
 13/20 anonim ***** válasza:
96%

Én 100%osan toleráns vagyok :)

Szóval engem nem zavarna,sőt szerintem tetszene is főleg ha látnám őket csókolózni is :) :)

Főleg a férfiakat de a nők se zavarnának ha csókolóznának :)

Szerintem utána egész nap mosolyognék :) :)

Nyugodtan nézzetek hülyének de én nagyon kedvelem őket mindig abban reménykedek hogy láthatok meleg párokat :)

Szerintem simán megállítanám őket az utcán ha más nem annyira hogy elmondjam hogy szerintem milyen cukik és hogy sok boldogságot nekik és remélem örökké együtt lesznek mert helyesek együtt :)

18/L

2014. nov. 4. 20:19
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Úgy különösebben nincs róluk véleményem. Ha látnék egy ilyen párt egy kicsit megbámulnám őket , mert még nem láttam ilyet. De az sem úgy menne , hogy most 5 percig pőket bámulom, csak vetnék rájuk egy rövidke pillantást. De engem egyáltalán nem zavarnak. Én elfogadom őket úgy ahogy vannak, nem tehetnek róla , hogy most a saját nemükhöz vonzónak. 19/L
2014. nov. 5. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy mint egy heteró párhoz.Ha nem tettetik magukat és nem feltűnősködnek akkor rendben.
2015. ápr. 14. 20:59
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék neki, hogy egyrészt fel tudják vállalni, másrészt együtt is vannak. Egy párral több, annál jobb, hiszen ha az emberek hozzászoknak kevesebb előítélet és támadás ér engem is.

25/LL

2015. szept. 6. 13:24
 17/20 anonim ***** válasza:

A nyáron Londonban jártam, és meg akartam erősíteni magam, hogy jó irányban haladok a Centrum felé. (mint kiderült jó hogy kételkedtem) Közeledett az egyik utcában két férfi. mondom a páromnak Tőlük megkérdezem! Csak amikor közelebb értek tűnt fel, hogy kéz a kézben jönnek. De ettől megkérdeztem, kedvesen útbaigazítottak, megköszöntem, és mentem az utamra!

Kicsit szokatlan volt!

2015. szept. 6. 21:43
 18/20 anonim válasza:
Örülök, mert felvállalják és boldogok :) semmi különös nincs benne szerintem
2016. aug. 30. 21:28
 19/20 anonim válasza:
Nem nézem le őket. Ők egy pár. Szerelmesek es ennyi. Az háboritott fel pár évvel ezelőtt, amikor a metrón egy homoszexuális férfi - láthatólag megbotránkoztatás céljából - mászott rá a párjára. Ott többen rászóltak a fazonra.
2017. febr. 8. 13:24
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Két fiú nem túl szép látvány így fiú szemmel, de két lány viszont aranyos. (persze csak ha mindkettő lányos lány. az ilyen rövidhajú magukat fiúsnak képzelő leszbiktől a falra tudnék mászni.)
2017. febr. 17. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!