Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha 2 fiú az autójukban megcsókolná egymást úgy, hogy aki éppen arra jár, az belát a szélvédőn?
Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 19:03
11/34 anonim válasza:
Én homofób vagy nő létemre, nem titkolom. Nem is a zavarna a legmegfelelőbb szó erre. Ha hirtelen 2 férfi csókolózós látványa fogadna, kicsit elfogna az undor, de elfordítanám a fejem. Semmi közöm hozzá.
14/34 anonim válasza:
És mi van ha ezt a jelenetet a 7 éves Pistike látja? Másnap bemegy a suliba és lesmárolja a legjobb barátját Károlykát, mert előző nap azt látta, hogy 2 férfi is ezt csinálta, és akkor ez már biztos menő meg felnőttes és így a helyes?! Az összes ilyen homokzsákot tarkón lőném, aki nyilvános helyen enyeleg. A fartúrást és az egyéb hozzátartozó tevékenységeket hagyjátok a 4 fal közt.
15/34 anonim válasza:
Én meleg vagyok, és engem zavarna. Ez annyira senkire nem tartozik, egy puszi vagy egy gyors szájra puszi még elmegy, de ti tudjatok.
Szerintem ez egy kicsit közönséges
16/34 anonim válasza:
Kedves kérdező, az hogy a b..zik között rengeteg a fertőzött, nyílt titok, mint béna hegymászónak a lábtörés. Nézz csak utána a statisztikáknak ! Amúgy azért van, mert általában azokból lesznek a homárok, akik totál hülyék a nőkhöz, de a meleg lyukra szükségük van, és ezt egy másik ilyen sérült embertől kölcsönösen pikk-pakk megkapják. Nem magam találtam ezt ki, hanem egy ilyen félresiklott egy riportban saját maga mondta ezt. Aztán persze mennek tovább a következőre... Járhat szürésre, de akkor már mindegy, ha elkapta.. De ne vedd amúgy magadra:)))
17/34 anonim válasza:
Na de ki beszelt itt most HIV rol? Vagy barmilyen mas betegsegrol?! Heterok is ugyanugy megkapjak a nemi betegsegeket, de gondolom te tokeletes vagy :)
18/34 anonim válasza:
persze elkaphatják, de azok a fránya számok a statisztikákban mást mutatnak ! Olvass kicsit az egész szörnyű járvány kialakulásáról! Amúgy én, heteró létemre simán elkaphatnák bármit, ha szabados szexuális életet élnék.. De viszont akkor nem is áltatnám magam, mint pl. a kérdező !
19/34 anonim válasza:
Dehogy zavarna, mit érdekel engem, hogy ki kivel csókolózik és hol... csókolózzon mindenki ott, ahol akar, és akivel akar...
20/34 anonim válasza:
dehogy zavarna
"szituáció" te megy vicc vagy, ne haragudj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!