Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van annyi előítélet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van annyi előítélet a melegekkel szemben?

Figyelt kérdés

Nektek milyen tapasztalataitok vannak a melegekkel kapcsolatban illetve milyen sztereotípiák hallottatok?

(meleg vélemények is jöhetnének:)

2014. okt. 8. 02:17
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
15%
#9-et akartam írni ,ez öngól :D
2014. okt. 8. 03:55
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
Várom az érveidet, hogy az én érveim a barna hajú és hetero emberek ellen, miért rosszabbak a te homofóbiádnál...
2014. okt. 8. 04:10
 13/31 A kérdező kommentje:
Sose nézz vadidegenre, érdekes lecke. legközelebb kérdezd meg tőle mé bámul, akkor nem kell találgatni se:)
2014. okt. 8. 04:27
 14/31 anonim ***** válasza:
82%

Mindennap előjönnek ezekkel a kérdésekkel így már idegesítő. Ha ez az életmód nekik így jó, tegyék, de nem kellene percenként ezen rugózni, hirdetni.

A másik:

Az, hogy valaki vékony testalkatú, és nem extrovertált, az még nem jelenti azt, hogy meleg lenne és nem jelenti azt sem, hogy a melegeknek egy ilyen embert meg kellene környékezni társkeresés céljából!

Szóval éljék az életüket, de ők is fogadják el a más gondolkodású embert.

2014. okt. 8. 06:02
 15/31 moonlightsentinel ***** válasza:
81%

"Ülök a metrón. Szemben áll valami faszi, aki nagyon nézeget... mindenhol tele szabad helyekkel. Az illető pedig nagyon nézeget... és leül PONT MELLÉM. Mondom ennek a fele se tréfa! Ül mellettem... meg se mukkanok, rá se nézek, vágni lehet a feszültséget.... mondom magamban ha hozzámér, szanaszét töröm az embert!"

Figyu volt már olyan párszor, hogy bejöttem egy lánynak, és volt köztük pár, akik ennél sokkal jobban tolakodóbban nyomultak, mint hogy mellém ültek volna a metrón :D

Mégse jutott eszembe, hogy megverjem akármelyiket is. Fura, pedig én is hiszek Istenben! De ezek szerint nem ugyanazt a Bibliát olvastuk, mert az enyém nem ilyesmit tanított nekem.

1. Vakmerő ítélet.

Ne ítéljetek, hogy meg ne ítéljenek!

2. Amilyen ítélettel ítéltek, olyannal fognak megítélni titeket, és amilyen mértékkel mértek, olyannal mérnek majd nektek is.

3. Mit nézed a szálkát felebarátod szemében, és a magad szemében nem veszed észre a gerendát?

4. Vagy hogyan mondhatod felebarátodnak: Hagy vegyem ki szemedből a szálkát! - holott tulajdon szemedben gerenda van?

19 meleg F

2014. okt. 8. 06:31
 16/31 anonim ***** válasza:
78%

Egyáltalán nem hiszek semmilyen vallásban. Mit hisztek egy fehérköpenyes valaki varázsolta a földet? Hát akkor nem ér sokat a szavatok ezekután.

Annyira nevetséges számomra, ha egy hívő ember a vallása miatt nézi le a melegeket, mikor ő az akit lekéne nézni a beteg felfogását illetően. Mesevilágban éltek.

2014. okt. 8. 06:50
 17/31 anonim ***** válasza:
70%
19/fm. [előző]
2014. okt. 8. 06:50
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedves metrón "molesztált" válaszoló! Ha igazad is volt az illető szándékát illetően, vedd már rá a fáradtságot és gondolj bele abba, hogy nem minden meleg olyan! Én meg az ilyen egymás seggét az Andrássy úton csapkodó miatt vagyok elnyomva, holott én belátom és elfogadom hogy a világ ezt nem fogadja el, kösz szépen meleg aktivisták, tényleg sokkal jobb az élet nektek hála. 19/F
2014. okt. 8. 07:30
 19/31 anonim ***** válasza:
71%

Nekem nincs előítéletem a melegekkel szemben, egyszerűen gusztustalan és természet ellen való. A szexualitás alapvető szerepe a fajfenntartás. Nos két buzee ezt, ha akarná sem tudná funkcionálisan végigvinni.

Ettől függetlenül nem szidom őket nyilvános fórumon, csak nem veszi be a gyomrom őket. De ha ők nem háborgatják a köreim tőlem úgy turkálnak egymás végbelében, ahogy óhajtanak. Viszont, ha bármely fiamról kiderülne, hogy meleg elfogadnám ezt, csak kérném, hogy a kapcsolata intimitásába soha semmilyen formában ne avasson be. Inkább játszok struccpolitikát, így nem bántok meg senkit...

2014. okt. 8. 09:37
 20/31 anonim ***** válasza:
21%

@moonlightsentinel:

Jogos a felvetésed velem szemben, nem épp keresztényi dolog. Azt nem mondtam, hogy jó keresztény is vagyok, sajnos. Csak szeretnék az lenni. Olyan szituban ha elpattan a cérna...

Na de: Egyébiránt én is azon az állásponton vagyok, mint sokan. Nem helyeslem a homoszexualitást. Soha nem is fogom. Akkor sem, ha ez néhány hominak böki a csőrét. Bökje! Ettől még ez a véleményem. Ha nem lennék vallásos, akkor is ez lenne a véleményem. Nem természetes, nincs célja sem, egy ferde hajlam. DE! Megértem, hogy néhányan ferde hajlammal születnek.

A legnagyobb gond nem ITT vagy. A legnagyobb gond ott van, hogy felvonulgatnak, jogokat követelnek, házasodni akarnak, a csapból is a homoszexualitás árad, hogy ugyanmá' fogadjuk már el és egy csomóan akik lehet, hogy amúgy nem is fordulnának ebbe az irányba, emiatt fognak arra fordulni. Arról nem is beszélve, hogy az ifjúság is ezt a példát látja... attól pedig a hideg futkos a hátamon, hogy meleg pár gyereket fogadjon örökbe! Lehet, hogy technikailag némelyik jobb szülő lenne, mint sok alkesz hetero pár, de akkor sem jó és követendő példa a gyerekeknek!

Na EZ a bajom a homoszexuálisokkal. Ameddig ezt otthon, a négy fal közt művelik, ha még nem is helyeslem, SEMMI KÖZÖM HOZZÁ. DE! Onnantól, hogy az orrom alá dörgölik, igenis van annyi közöm hozzá legalább, hogy nem kell helyeselnem és jó pofát vágni hozzá. Mert ez meg az én jogom!

2014. okt. 8. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!