Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anált milyen gyakran szabad?
Figyelt kérdés
A minap volt az első anális élményem és nagyon élveztem. Mikor lehet legközelebb újra? Hány napot kell várni? Hetente max. hányszor lehet? Nektek mik a tapasztalataitok? Heti 2-3 még belefér?
+ Utána nektek is volt valami fura érzésetek pár órán keresztül odalent?
20/F
2014. okt. 3. 22:47
21/27 anonim válasza:
Volt egy barátom,napi szinten csinálta
22/27 anonim válasza:
valaki naponta csinálja, és nem árt neki. de nekem egy alkalom után olyan erős szúró fájdalom lett a prosztatámnál, hogy az volt az utolsó popsiszexem.(pedig élveztem) bár nekem már előtte is volt ott szúró fájdalom. tehát én eleve hajlamos vagyok az efféle problémákra.
23/27 anonim válasza:
Ha érdekel az ezredik vélemény is: Annyiszor csináld amennyiszer jólesik a fura érzés nekem hamar elmúlt de őszinte leszek én élveztem az utánna lévő időt is amíg olyan fura volt:D na de a lényeg... amíg egy farokról van szól nem lesz baja a popsidnak.. akkor lesz belőle baj! viszont a faroknál nagyobb vastagabb dolgokkal ne próbálkozzatok az nagyon ártalmas tud lenni pl ha már kellemesen kitágultál a partnered meg úgy dönt hogy még pár újj befér.. vagy esetleg egy megszokott bejáratott méretnél nagyobb dildó vagy bármi...:D
24/27 anonim válasza:
Sziasztok! Én imádom mindennap ha lehetőség van rá akár naponta többször is!
25/27 anonim válasza:
Max félórás szüneték legyenek, nem szabad hagyni hogy kihűljön xd
26/27 anonim válasza:
Egyén függő. A párom pl. naponta is képes rá. Volt egy időszak amikor naponta dugtam és nem volt semmi gondja tőle és mindketten nagyon élveztük :)
F/29/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!