Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért lett olyan nagy divat manapság a homofóbia? Komolyan ezeknek az embereknek nincsen saját életük?
Igen, kampányszervezet vagy.
Forrás: kutykuruttyinfo
Viszonylag értelmes embernek tűnsz, úgyhogy megpróbálok érdemben válaszolni.
1. Nem tetszik a nyíltságotok. Ezt már többen leírták. Valószínűleg nem úgy kezdődött ez a dolog, hogy "a homofóbok" kitalálták, hogy mostantól ők utálják a melegeket. A "homofóbia" (ami amúgy meglehetősen ritka, de imádjátok rákenni mindenkire, épp úgy van ez mint a nácizással) csupán egy "válasz" a nyílt szereplésetekre. Mert teljes szívből, őszintén mondom, hogy rohadtul nem kíváncsi erre senki. Maximum az, akit hivatásból ez érdekel.
2. Mert törekedtek az azonos jogokra. Kisebbség vagytok. Hiába tesztek bármit, sosem fogjátok elfogadtatni a többséggel, hogy természetes, amit csináltok (attól függetlenül, hogy most valóban az-e, vagy sem). Tüntetés, feszültségkeltés, pártok, mozgalmak, szónoklatok... egy szexuális irányultságért? Komolyan? Üljetek már le, oszt' örüljetek hogy vagytok, elfogadva, nem üldözve.
3. Túlzott individualizmus. A hangsúly a túlzotton van. Egyetlen társadalomnak sem válik előnyére ez, ti pedig - tudtommal - nem túlzottan szeretitek meghatározni magatokat, túl szabadok vagytok, így tulajdonképpen nem gondolkoztok nemzetben, családotok (mármint új, alapított, társadalmilag hasznos) nincsen, tehát egyik nap itt lehettek, másik nap ott, egyszer ezt mondhatjátok, másik nap mást... Még talán éppen összetartotok, de hogy egy nagyobb egész alá (pl. egy nemzet) vonjátok magatokat, nos, nem láttam még példát erre. Tehát társadalmilag haszontalanok vagytok (nem csak demográfiailag, de az említett individualizmus miatt is).
4. Deviancia, polgárpukkasztás. Habár valószínűleg ehhez leginkább a médiának van köze, mégis a ti megítéléseteket rontja. Bizonyára vannak olyan melegek, akik nem öltöznek nőnek, sminkelik magukat, etc., de valamiért azt látom, hogy a viselkedési/létezési etalon a 40 kg-os, kisminkelt, herélt mókus hangú rózsaszín tütüben a műhaját dobáló amerikai buzeráns.
Mondjuk az ókori görögök helyett.
A hermafroditizmus pedig rendellenesség, nem orientáció vagy akármi (valójában a homoszexualitásról is kiderült, hogy agyi rendellenesség), még vonzata is az orientáció.
Hirtelen más nem jut eszembe ezzel kapcsolatban, talán még visszanézek.
1. Önellentmondás... "Nem tetszik a nyíltságotok. A 'homofóbia' csupán egy 'válasz' a nyílt szereplésetekre. <<->> rohadtul nem kíváncsi erre senki." Amire nem vagyok kíváncsi, én azzal nem szoktam foglalkozni... De hát ti tudjátok.
2. Ezzel kivételesen egyetértek, hogy értelmetlen házasságkötési jogért lobbyzni és elégedettek lehetünk, hogy nem bűncselekmény ez, amiről nem tehetünk.
3. Nagyon sok meleg egész jó kis fizetésből adózik, amiből futja az államnak a családi pótlékotokra kibocsátott államadósság kamataira. De ez ne zavarjon annak meghatározásában, hogy ki hasznos a társadalomnak, és ki nem. Tény, hogy az individualizmus terjedése társadalombomlasztó hatású, de a társadalom egységességének fenntartása (nemzeti eszme) annak megsarcolásának, adóztatásának könnyítésére irányuló törekvése az államhatalomnak. Csakhogy jelenleg már nem az állam adóztatja a polgárokat, hanem azok a befektető csoportok, akik felé az államok eladósodtak (egytől egyig mind) - ezek pedig globálisan működnek. Így aztán lehet, hogy a "melegek egyszer itt lehetnek, egyszer meg ott", attól még nem ússzák meg, hogy ugyanolyan rabszolgái legyenek Rothschild bácsinak, mint te.
4. Az, hogy a kereskedelmi média hogyan hülyíti el a társadalmat, az valóban nem a mi sarunk - hanem a kereskedelmi médiumoké, mert kimossák az agyatokat, az államé, mert ezt hagyja, és a tiétek, mert hagyjátok. Így persze, hogy a 'barátok között'-ből értesültök róla, hogy hogyan működik a világ, és hogy ki milyen...
Igen egyszerű a válasz, kedves kérdező. Ha valami van, akkor annak van ellentéte is. Minél nagyobb az a valami, annál nagyobb ellentétre is számíthat.
A homoszexualitás erre igen kiváló példa. Az általad homofóbnak gondolt emberek nagy része ugyanis nem zsigerből homofób, aki legszívesebben bezárná az összes meleget egy gázkamrába, majd megnyitná a csapot. Az azt körülvevő hype az, ami a melegek ellen tüzeli a heteroszexuálisok lelkét. Erről egyfelől maguk a melegek tehetnek, de még nagyobb részben az ostoba liberális médiumok, akik pofátlan módon hirdetik a homoszexualitás dicsőségét. Azt írtad, "régen nem volt ennyi homofób". Ez így van. Nem is áramlott a bu*ipropaganda a társadalom arcába. Okozat és ok? Alighanem az, és nem a társadalom értékrendje változott meg ilyen mértékben.
A lényeg: nem kell az Andrássyn vonulgatni, egyenlő jogokért, örökbefogadásért, házasságért vonyítani. El kell fogadnotok magatokat, másságotokat vállalni (de azzal nem büszkélkedni), és úgy élnetek, ahogy élnetek kell. Ez esetben az ún. homofóbok el fognak tűnni. Csak ti, meg a titeket támogató hitvány gépezet tehet a homofóbok ellen.
"hogy rohadtul nem kíváncsi erre senki."
senki? akkor mégsem olyan ritka? :D amúgy nem érv, hogy nem vagy rá kíváncsi. akkor ne nézd. én nem vagyok kíváncsi a kövér emberekre, akkor most legyen betiltva, hogy a kövérek kilépjenek az utcára? :D
"sosem fogjátok elfogadtatni a többséggel"
szerinted minek köszönhető, hogy mára már 30 országban van lehetősége az azonos nemű pároknak házasságra vgy regisztrált kapcsolatra? és ez a szám növekszik, nem csökken :P (ja igen, ezeken a helyeken az emberek többsége ezzel egyet is ért.)
"nem gondolkoztok nemzetben"
ez egy nagyon demagóg, elfuserált náci duma, csak nem fotelnácinak tetszik lenni?
"Bizonyára vannak olyan melegek, akik nem öltöznek nőnek"
egy meleg SEM öltözik nőnek, legalább az alapfogalmakkal illene tisztában lenni, ha már idejössz okoskodni.
"valójában a homoszexualitásról is kiderült, hogy agyi rendellenesség"
hol? mikor? képzelődsz?
Többek közt az ilyen stílusú válaszaitok is nagyban hozzásegítenek titeket ahhoz, hogy ne fogadjanak el. :)
15:20:
1. Nem is foglalkozom vele. Médián keresztül tolják az emberek képébe, lezáratják az Andrássyt, mintha nem lenne más hely, ahol felvonulhatnak olyanok előtt, akit tényleg érdekel ez. Személy szerint engem sem érdekelnek a melegek, a politika viszont igen, és abba sajnos ők is valamilyen szinten beletartoznak.
3. Nem minden meleg újságíró, színész, költő vagy valamilyen művész. Sőt, a legtöbbjük általában elég életképtelen, keserű ember.
Talán a gyakorlatban van némi ráció abban, amit leírsz az adósságról (talán nincs), ellenben én erre nem alapoznék (és ez messzire visz egy teljesen különböző témához). Tekinthetünk rájuk úgy is, hogy már csak az orientációjukból kifolyólag is "liberalistának számítanak", ami pedig egyik nemzetnek sem egy kellemes ideológia a XXI. században.
4. Mellélőttél, TV-m sincsen már legalább 6-7 éve, ennek ellenére igaz amit írsz, csakhogy ugyanezt írtam le én is.
Kérdező:
Úgy látom tévedtem az értelmes jelzővel kapcsolatban. :)
Szóval szerinted csak az nem homofób, akit érdekelnek a melegek. Érdekes. Erről eszembe jutott az a videó, aminek az elején "megerőszakolnak" egy hetero férfit, mert azt mondta, hogy "nem szereti a melegeket". Ez szó szerint elhangzik... hmmm, nem tudom már a zene címét, de magyar celebek szerepeltek benne, és lelkesen énekelték a refrénben, hogy aki nem szereti/fogadja el a melegeket, az náci, maga a sátán, gonosz, etc., mindezt teljesen komolyan.
Szerintem a vad-liberalista, szabados kormányzatoknak köszönhető és a média agymosásának, hogy állításod szerint már 30 országban elfogadott a melegházasság. Szerinted minek köszönhető? :)
Fáj, ha kiejtem/leírom a "nemzet" szót, igaz? Észrevettem már, hogy a hozzád hasonlóknál ez hasonlóan működik, mint vámpírokra a szentelt víz. :D Rögtön jön a demagóg nácizás. Gratulálok, ügyes vagy!
Az pedig, hogy melyik meleg minek öltözik, mit gondol szex közben meg minek érzi magát, a legkevésbé sem érdekel.
Egyrészt, mert egyáltalán nem azzal van a bajunk, hogy mit/kit húztok a farkatokra, vagy épp fordítva (amíg nem reklámozva, nyilvánosan, büszkén mellet döngetve teszitek ezt). A másik, hogy miért kéne nekem tudnom, hogy milyen beteges neveket meg miegymást találtok ki a nevetséges irányzataitoknak? Nem igazán látok rá bármiféle okot, hogy külön kezeljem azt, aki csak beöltözik nőnek, de amúgy a faroknak csak a keményebbik oldalán áll, mint azt, aki bárhol máshol, ahol a másik ("keményebb") oldalon nem nő van. :)
De akkor nevezzünk titeket összefoglaló néven szexuális aberráltaknak. Remélem megfelel. :)
Bizony, agyi rendellenesség, mely még magzatkorban kezdődik. Az anya tesztoszteron hiányából fakad. Brutálisan leegyszerűsítve a férfi testhez női agy fejlődik. Nézz utána. :)
A továbbiakban nem reagálok itt, csak egy hangyányi kis bizalmat adtam a kérdezőnek, de nem tudott felnőni az "értelmes" jelzőhöz. :) Tipikus vad-individualista, korszellem élharcosa vagy. Örültem volna, ha nem csak a magad gyenge, nevetséges stílusában válaszolsz, hanem esetleg képes és hajlandó vagy objektíven vitázni, esetleg érveket felhozni.
Az ilyen stílusú válaszokhoz nagyban hozzájárult azok hozzáállása, akik azt hiszik rászorulok az elfogadásukra... :)
Nem baj, hogy nem szólsz már többet a témához, mert érdemben nem sikerült vitába szállnod, mellébeszélésekkel és előítéletekkel van tele a szöveged..
Írásodból sugárzik a fölényeskedő hangja egy melldöngető nacionalista harcosnak, akinek semmi más érdeme nincs, mint hogy magyar és heteroszexuális...:D Az ilyenek mint ti megérdemlik azokat az ellenségeket, akiket vizionálnak maguknak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!