Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kezdő melegnek az aktív vagy passzív szerepet érdemesebb először kipróbálni? 23/F
Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 06:44
1/8 anonim válasza:
A gőzfürdőben majd eligazítanak. :)
2/8 anonim válasza:
eh...azt amelyik jobban érdekli tetszik neki :D de ha mindkettő érdekel akkor ismerkedj uni meleggel azzal kipróbálhatod mindkét szerepet :D
4/8 anonim válasza:
Ha úgy érzed, arra vágysz, hígy egy aktív végig menjen rajtad és ez csábít akkor passzív szerepet ajánlom. Ha viszont aktívak érzed magad és a másik fél sem döntötte még el akkor nyugodtan kezdeményezz aktívként, úgyis észre fogod venni, hogy melyik az amelyik neked élvezetesebb. szerintem első alkalommal mindenki inkább passzívként kezd.
5/8 anonim válasza:
*hogy, aktívnak*
(bocsi telóról írtam)
Előző voltam.
[Amúgy 19/meleg]
6/8 anonim válasza:
Amelyik felizgatja. Ilyen egyszerű.
7/8 anonim válasza:
Én, tudtam kezdettől fogva hogy passzív vagyok...szerintem a legtöbb meleg tudja előre. Nagyon úgy jön le hogy nem tudsz dönteni a kettő között, mert mind a kettő vonz. Akkor bizony uni vagy!
8/8 anonim válasza:
Én is tudtam előre, a passzív szerep vonzott. És azóta is azt szeretem :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!