Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A passzív meleg fiúk miért olyan vékonyak mind?

Mert lányosabbak :D
nem tudom :D
de ez tényleg így van :D
a Fiúk a klubból című sorozatban is vékonyabb és törékenyebb Justin mint Brian :D :D :D

de nem esznek vagy mi?
utolsó te eszel? vagy hogy hogy ilyen vékonyak ez genetika hogy náluk "lányosabbak" törékenyebbek legyenek hogy jobban vonzák az aktív melegeket?

Én ilyen vagyok egyszerüen :)
Te meleg vagy?

miért aktívként jobban el tudsz képzelni egy vékony fiút?:D nekem is vékony a barátom, alacsonyabb nálam, kisfiús...imádom:)de csak egy évvel fiatalabb nálam
22/f, aktív

Ez csak teória, ugassatok le ha hülyeség.
Szóval nagy átlagban a fiú szerevezet genetikailag vékonyabb, 20-25 körül kezdenek csak férfias alkatúak lenni. Szó se róla, ők is el tudnak hízni, de arányaiban jóval több a vékony tinisrác mint idősebbek. És általában a fiatal, tapasztalatlnabbak passzív szerepbe kerülnek elsőre ha a partner már rutinosabb. (szintén anatómiai ok). Aztán egy kis tapasztalat után alakul ki, hogy ki hol szeret lenni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!