Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 feletti nok! Tenyleg mindannyian keveredtetek mar valami leszbikus kalandba?
Akar csak egy csok akar valami tobb.
Csak azert irtam a 30+ mert akkora altalaban mar tul van az ember a legdurvabb torteneteken :D
én 42 éves nő vagyok még mindig elég vonzónak tartanak azt hiszem az ilyenre mondják hogy milf :)
Velem még a középiskolában történt hogy a testnevelő tanárunk nő volt egyszer egy olyan nagy forró nyári napon én maradtam ott utóljára az osztályból ekkor a tanárnő megkért hogy szedjem össze az összes labdát majd vigyem be neki a szertárba rendesen kimelegtem felforrósodott a testem a kebleimnél pedig átizzadt a a vékony kis fehér póló így vissza is mentem a szertárba ahol a tanárnő ahogy meglátott szinte letepert hosszú percekig élveztük egymás forró testét és légy csókokkal kényeztettük egymást azon a nyáron még többször találkoztam a tanárnővel mert a faluban közel lakott hozzánk anyukámék meg még örültek is neki hogy tanárnő ennyire foglalkozik velem :)
Nem, és tudtommal a barátnőim se. Aki a pasikat szereti, ritkán keveredik leszbikus kalandba.....Sorry, nem akartam szétpukkasztani a szappanbuborékot, de a valódi élet nem amerikai film....
37 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!