Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koleszosok/volt koleszosok, volt homoszexuális élményetek/történetetek a koleszban? Meséljetek.
Melegként voltam 2005ben kolis de akkoriban még küzdöttem magammal, nem kezdtem ki senkivel.
Viszont volt egy full heterós srác, kib@$zott helyes volt és népszerü állitólag leszopta az egyik haverját. Hogy igaz volt-e, vagy csak szóbeszéd nem lehet tudni, de furcsa volt h a pletyka után törölték az ismertséget a myvipen...
20F
Volt...Egyetem kolijában kerültünk össze egy két fős szobába. Már korábban is fantáziáltam fiúkról, de nem beszéltem róla senkinek, nem tudott róla senki. A szobatársamról viszont beszélték hogy bi...és nagyon bejöttem neki, rám is mozdult :) Eleinte csak finoman, majd nyilvánvalóvá is tette, de kezdetben féltem a dologtól. Pár hónap után aztán (kicsit ittasan :)) engedtem a csábításának...Két tanéven át voltunk egy szobában, onnantól kezdve rendszeresen szeretkeztünk és egyetem után is "találkoztunk" néha:)) Nem is voltam rajta kívül más pasival sosem, de nem is akartam.
Azóta amúgy mindkettőnk nős, neki gyerekei is vannak :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!