Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek/biszexuálisok/leszbik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek/biszexuálisok/leszbik?

Figyelt kérdés

Ti mikor jöttetek rá hogy biszexuális/meleg/leszbikusok vagytok?

Ti felválaljátok?

Hogy kerestek párt?

Légyszi kort is írjatok! :)

2014. júl. 22. 14:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Serdülőkorban tudatosult, de beletelt néhány évben mire sikerült elfogadnom.

Barátok, ismerősök tudják, másoknak nem szoktam erről beszélni, mert semmi közük hozzá. Mostanában kezdek eljutni oda, hogy ha konkrétan rákérdeznek, akkor már nem tagadom.

Párkapcsolatban élek.

23/F meleg

2014. júl. 22. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Mindig is sejtettem, hogy én más vagyok, de nem foglalkoztam vele. Azt hittem, hogy egy egy múló dologról van szó, amiből kinövök, de nem így lett. Úgy 18 éves koromra tudatosult bennem, hogy meleg vagyok. Szüleim még nem tudják, de nemsokára megfogják. Legjobb barátom tudja csak. Ez az én magánügyem, nem fogom senkinek az orra alá dörgölni. Nincs a hátamra írva, hogy meleg vagyok. Interneten keresgéltem! :)

24/F

2014. júl. 22. 15:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

15-16 évesen jöttem rá, hogy a lányokat szeretem, beleestem egy lányba együtt voltunk pár évig.

A családom már tudja, a barátaim is (általános, középsulis régi barátok.) Az egyetemen inkább azt mondom, hogy szingli vagyok, azt sose hazudom, hagy van pasim. De ha sokat fognak nyaggatni, akkor lehet, hogy elmondom ott is, elég erős vagyok, kiállok magamért ha kell. Így most azt hiszik, hogy tök nyomi vagyok hogy 3 éve nem hevertem ki az "ex-pasim" mert teljesen csajos, nőies lány vagyok, eszükbe se jut, hogy a lányokat szeretem (a sztereotípiáknak is van előnye :D).

Mindkét páromat ismerősökön keresztül ismertem meg, egyik alkalommal sem párt kerestem, hanem csak úgy.

20/L/L

2014. júl. 22. 15:40
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

-11-12 ha lehettem, az iskolába a másik évfolyamból egy fiú tetszett.

-csak egy nagyon szűk társaságban

-Régebben ha tetszett egy fiú, megpróbáltam barátilag közeledni hozzá, hogy kiderítsem van-e esély többre. Hát szinte biztos hogy heterók voltak, mert semmi nem jött össze. (legalább is én ezt vontam le. Jelenleg meg csak várok, hátha a sors elém pottyantja a fiút, akivel boldog lehetek.

20/F

2014. júl. 23. 11:27
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

Ovodás korom óta a fiuk érdekeltek... 16evesen elfogadtam addig nem foglalkoztam vele..még senkinek se mondtam el de legjobb barátomnak el akarom mondani. Interneten kerezsgélek..

17/ fiu

2014. júl. 24. 15:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat ^^
2014. júl. 24. 20:18
 7/10 anonim válasza:
100%
Én is ovi ota tudom h mindenki tetszik ( fiu,lány) most 15 évesen tudatosult bennem s fogadtam el., amikor beleszerettem a legjobb barimba :-)
2014. júl. 25. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:
12 évesen 13 és félévesen iskolában, otthon 13 évesen - 1988-90
2014. júl. 25. 22:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja az életéveim jól kiszámolhatók 38 éves vagyok.
2014. júl. 25. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Sok teljesen hetero lelkűnek is a saját nem tetszik serdülő korközepéig főleg, ez még nem a szexuális vonzódás jele. Szexuálisan felizgat egy húsvér személy szemtől szemben az már inkább.
2014. júl. 25. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!