Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktátok ujjazni magatokat? hogyan?
Én vibrátort vettem magamnak erre a célra.
20/F
"Öhm, nem tudom ez másoknál hogy működik, de én, mint heteroszexuális 23 éves férfi, nem igazán szoktam a lukamba feltolni semmit."
Pedig bizonyos mennyiségig tudnád helyettesíteni az övtáskát így...
"Öhm, nem tudom ez másoknál hogy működik, de én, mint heteroszexuális 23 éves férfi, nem igazán szoktam a lukamba feltolni semmit."
Ezt nő létemre is meg tudom érteni. :-)
Csak az jutott eszembe, hogy ez sok heteroszexuális férfinak hogy nem jut az eszébe, amikor a szintén heteroszexuális párjukat nyaggatják anális szexért.
Szerencsére nem vagyok érintett személyesen, meg azzal is tisztában vagyok, hogy a nők közül is vannak, akik élvezik, én most nyilván csak azokra az esetetekre gondolok, amit itt is lehet rengeteg kérdésben olvasni, hogy a nő nem akarja, undorítónak találja, vagy fájdalmat okoz neki, de a pasi nem akar leszállni a témáról.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!