Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután tudatosult benned, hogy nem vagy heteró mennyi idő után mondtad el a családodnak, barátaidnak és, hogyan, hogy homoszexuális/biszexuális/aszexuális/pánszexuális vagy?
Fél év múlva, amikorra már komolyra fordult a kapcsolatom az első barátommal. Először a közelebbi barátoknak, pár hónappal később szülőknek.
19/mf
Pánszexuális vagyok, tizennégy évesen tudatosult bennem, hogy hetero már biztos nem lehetek". Erősebb barátságaim ekkor nem voltak, legalábbis nem éreztem, hogy bárkinek is tudnia kéne azok közül akik körülvettek. Tizenöt-tizenhat évesen kerültem olyan társaságba, ahol már fontosnak gondoltam. Egyik barátnőmnek mondtam csak el, a többiek pedig igazából rájöttek és csak később tudtam meg, hogy tudják. Egyáltalán nem kezeltek máshogy, maradtam ugyanaz a személy a szemükben, mint akit megismertek.
Itthon nem tudják, de nem a félelem miatt tartom titokban, hanem mert egyelőre nincs senki az életemben aki miatt ez égető probléma lenne.
A családom szerencsére elfogadó, így majd ha lesz egy komolyabbnak ígérkező kapcsolatom, mindenképp el tervezem mondani.
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!