Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, biszexek! Próbáltátok már a meleg szaunát vagy kipróbálnátok?
ha próbáltátok már írnátok véleményt esetleg tapasztalatot?
18 meleg
Nem akarok semmi jó elrontója lenni, de én heteró vagyok, és eddig csak meleg szaunában voltam. Mármint a hideg szauna az mi? Egy szoba egy paddal, semmi extra.
Szóval próbáltam, egész jó.
Én már voltam egyszer. Van gőz ahol nem látsz semmit ha oda bemész tuti hogy meg fognak tapizni vagy rád másznak. Én a magnumban voltam. Volt egy kis kondi rész is meg szauna meg kabinok meg groupen szoba meg sexhinta szopató lukak. Amúgy tiszta hely meg igényesen van kialakítva .De oda a nagyon nagy többség nem csak a szaunázás miatt megy le. [link]
Ja és csak törölközőben vagy. És ugyan kapsz egy gumit de ha sex a célod inkább vigyél magaddal normálisat.Mert használhatatlan.
Én egyszer voltam, de elég is volt. A gőzben valami öregember egyből leakart tapizni. Mindenki úgy néznek rád, mint egy darab húsra.
De ha netán te vadidegenekkel akarsz szexelni, akikről semmit sem tudsz, akkor lehet tetszene. Számomra már maga az "anonim szex" is undorító. Egyébként rengeteg családos apuka is van.
Tapasztalataim szerint főleg a legalja jár ilyen helyekre....de biztos akadnak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!