Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusoknak van valami ismertető jegyük amiről felismerik egymást?
Én is az vagyok de csak mostanság fogadtam el. Olvastam már,h a fekete keretes szemüveg de szerintem ez hülyeség. Az csak simán divatos. Aztán még valaki mondta a bal hüvelykujjon lévő gyűrűt de nincs még valami más? Amiről tényleg biztosra lehet tudni,h az illető leszbi?
17/L
Csak a hüvelyk újon lévő gyűrűről tudok.
Ez viszont elég régi dolog. Próbáld ki, te is hord ott, és lehet nálad bepróbálkozik valaki.
túlsúlyosak, apakomplexusosak, rövidhajúak ( vagy nem szép hajúak) kicsit fiúsan, vagy szerencsétlenül öltöznek, úgy viselkednek, mint a dagi jófej, de ugyanakkor primitív, és kegyetlen általánosiskolás osztálytárs.
ha pedig valamelyik nem ilyen, hanem szép és kiegyensúlyozott, azt úgy sem ismered fel külsőre, és értelmes életet is ezektől várj. hajrá a keresgélésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!